Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drycker till bröllopsmat

  • praktbaggen 30 augusti 2009

    Brlöllopsmaten är fläskfile med dressing m kapris och bacon till detta potatissallader en med äpple o lök, gräddfil m majonäs och den andra med soltorkade tomater, oliver, rucccola samt dressing.

    Det ska vara vin i flaska max 70 kr och förslag på såväl vitt som rött gärna även alkoholfritt alt

  • Vinexperten 7 september 2009

    Lämpliga viner under 70 kronor till er bröllopsbuffé kan vara följande:
    Vitt:
    12370 Foot of Africa Chenin Blanc, 63:-

    Rött :
    6420 Thomas Mitchell Cabernet/merlot, 69:-

    Alkoholfritt:
    95048 Lancers Free, 39:-

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.