Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjortstek o snitttar

  • Sofia8486 11 september 2009

    Hej!
    Förbereder en festmiddag och skulle vilja ha tips på vin som passar till en varmrätt bestående av:
    Hjortstek, kantareller och rotfruktsgratäng. Prisklass låg och medel.

    Skulle även vara tacksam för förslag på champagne/vin till plockmat bestående av:
    Minilökpajer,
    Parmarullar med en fyllning av parmesanost blandad med creme fraiche inlindat i parmaskinka som toppas av kanelstekt äppelskiva,
    Västerbottenskex gjorda på smör o vetemjöl o västerbottensost som toppas med rökt renstek o pepparrotscreme,
    Kryddost o pumpernickel i kuber på tandpetare.

  • Vinexperten 18 september 2009

    Rött vin:
    2574 Periquita 2005, 67:- i ordinarie sortiment, 6670 Alamos Malbec 2008, 89:- i ordniarie sortiment.

    Mousserande:
    7737 Bianchi Extra Brut, 99:-, ett mousserande vin gjort med champagnemetoden och så nära en äkta champagne man kan komma.
    7350 Pierre Peters Cuvée de Reserve, 265:- en blanc des blancs som passar till plockmat.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.