Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Soppor

  • olsan351 19 augusti 2009

    Jag ska ha 2 middagar med soppa. Dels Gulaschsoppa, dels Höstsoppa med renskav och svamp. Tillbehör är smör, bröd och ostar. MEN vad ska jag hitta på för viner till sopporna? Vad föreslår ni?

    Anita

  • Vinexperten 25 augusti 2009

    Hej Anita,

    Det är två ganska smakrika soppor. Jag skulle välja ett rött, lite kryddigare vin som inte är för strävt. Till gulaschsoppan skulle jag gärna dricka Allegrini Valpolicella Superiore, pris 99 kr, artnr 6010 och till höstsoppan Bodega Lurton Malbec Reserva, pris 86 kr, artnr 6051.

    Mvh Vinexperten

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.