Hej!
vi tänkte äta räkor, havskräftor och insjökräftor och undrar vad det finns för gott vin till detta?
/ S
Vinexperten12 augusti 2009
Hej,
Champagne är gott och lite extra festligt att dricka till skaldjursbuffé. Mitt förslag är Pierre Peters Cuvée de Réserve. Det är en klassisk och elegant champagne gjord enbart på chardonnay, pris 265 kr, artnr 7350. Finns även att få tag på både som halvbutelj och magnum (165 kr resp 590 kr)
Föredrar ni ett stilla vin är mitt förslag istället ett friskt och fruktigt vin gjort på sauvignon blanc. Prova till exempel Sauvignon de Bordeaux, pris 85 kr, artnr 4184. En, torr, frisk sauvignon med inslag citrus, krusbär och nässlor.
Hej!
vi tänkte äta räkor, havskräftor och insjökräftor och undrar vad det finns för gott vin till detta?
/ S
Hej,
Champagne är gott och lite extra festligt att dricka till skaldjursbuffé. Mitt förslag är Pierre Peters Cuvée de Réserve. Det är en klassisk och elegant champagne gjord enbart på chardonnay, pris 265 kr, artnr 7350. Finns även att få tag på både som halvbutelj och magnum (165 kr resp 590 kr)
Föredrar ni ett stilla vin är mitt förslag istället ett friskt och fruktigt vin gjort på sauvignon blanc. Prova till exempel Sauvignon de Bordeaux, pris 85 kr, artnr 4184. En, torr, frisk sauvignon med inslag citrus, krusbär och nässlor.
Med vänlig hälsning
Vinexperten