Min son tar studenten i juni och vi kommer att ha öppet hus med kall buffé under hela eftermiddagen och kvällen. Hur ska jag göra med maten så att den håller sig fräsch?
DiLuca16 april 2013
Hej!
Servera buffématen på små serveringsfat och i små skålar, du kan du enkelt fylla på med fräsch mat allteftersom det tar slut. Förbered gärna flera fat och skålar och ha på lut i kylskåpet. Om det är riktigt varmt ute kan ”känslig mat” som t.ex. kött och fisk placeras ovanpå en kylklamp eller ett kylblock.
Lycka till!
/Anna
Min son tar studenten i juni och vi kommer att ha öppet hus med kall buffé under hela eftermiddagen och kvällen. Hur ska jag göra med maten så att den håller sig fräsch?
Hej!
Servera buffématen på små serveringsfat och i små skålar, du kan du enkelt fylla på med fräsch mat allteftersom det tar slut. Förbered gärna flera fat och skålar och ha på lut i kylskåpet. Om det är riktigt varmt ute kan ”känslig mat” som t.ex. kött och fisk placeras ovanpå en kylklamp eller ett kylblock.
Lycka till!
/Anna