Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch buffé!

  • FrancesSwensson 15 april 2013

    Min son tar studenten i juni och vi kommer att ha öppet hus med kall buffé under hela eftermiddagen och kvällen. Hur ska jag göra med maten så att den håller sig fräsch?

  • DiLuca 16 april 2013

    Hej!
    Servera buffématen på små serveringsfat och i små skålar, du kan du enkelt fylla på med fräsch mat allteftersom det tar slut. Förbered gärna flera fat och skålar och ha på lut i kylskåpet. Om det är riktigt varmt ute kan ”känslig mat” som t.ex. kött och fisk placeras ovanpå en kylklamp eller ett kylblock.
    Lycka till!
    /Anna

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.