Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abbas färdiga fisksåser

 • mammis 5 november 2012

  Är det någon som har testat dessa färdiga fisksåser...hur var dom isåfall

 • falkare 20 november 2012

  Jag testade en med citronsås och dill. Förvånansvärt god tycker jag som alltid gör såsen själv, annars.... Är såstokig men tycker att det räckte med den där påsen.... så jag rekommenderar den såsen i alla fall :)

 • estrid1 21 november 2012

  Vi var 4 pers som åt citronsås med dill hemma hos min svärmor och vi tyckte alla att den smakade yppeligt.Men hon tillsatte en påse extra.

 • FiaBerg 21 november 2012

  Testade Abbas citronsås igår, tyckte att den var ok. Jag saltade på fisken innan och hade på lite extra citron men hade nog behövt mer av bägge. Rekommenderas ändå, det är ju för enkelheten som man använder sådana här såser och den är då mycket bättre än torrsåser.

 • pelinax 22 november 2012

  Har provat Citronsås med dill och räksås och dill. Har även provat Fetaostpesto. Jag rekommenderar alla. De är jättegoda och jag är verkligen ingen såspåsfantast. Vill helst göra såserna själv. Men dessa är så himla smidiga och goda.

 • sju 24 november 2012

  Citronsåsen är jättegod, och finns även i XL-förpackning för de som verkligen gillar sås. Jag brukar också krydda fisken först med salt, peppar och lite citronsaft. Även fetaostpestoröran är trevlig. De andra smakerna har jag inte provat.

 • Lenkan 24 november 2012

  Min man har testat citronsåsen, den fick betyget 4/5
  Så har han testat tomatsåsen, åt då med ris till. Den fick 3/5
  Även thaisåsen/grytan har han testat, med lite extra cayenne i och tärnad lax. Den är favorit och fick 5/5! Den äter han gärna en gång i veckan hälsar han :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.