Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgtunga ...

  • frucaos 27 december 2011

    Har fått 1 kg älgtunga och undrar vad jag ska göra med den?? Har aldrig ens smakat tunga och har inte den blekaste aning om hur den ska tillagas för att bli tilltalande. Har hört om saltlake och koka - men hur länge i saltlake i så fall, och hur salt? Kan den tillagas på annat sätt?

  • farmoringer 27 december 2011

    Den här älgtungan har jag gjort och jag tyckte den blev superbra..

    http://www.fryksdalen.com/lysviksodra/index.htm

    Glömde säga att klicka på recept så hittar du rimmad älgtunga..

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.