Jag undrar om någon vet om man kan göra färdigt grillspett alltså både marinera och grilla och sedan frysa. Blir det bra tror ni?
Dottern tar nämligen studenten tre dagar efter en operation jag ska göra. Jag vill inte slita på de vänner som har erbjudit hjälp allt för mycket så jag ska försöka göra så mycket jag kan innan.
Någon som har tips?
MatAnders2 juni 2008
Ja jag tror inte det ska vara några problem, oki blir ju aldrig som nygrillat men säkert helt ok..
anluk2 juni 2008
Blir nog inte lika bra som nygrillat, men borde gå helt ok tror jag. Vilken otur du har som skall opereras precis innan studenten.
MatAnders2 juni 2008
Vad tänkte du grilla?
githg2 juni 2008
Skrivet av MatAnders den 2 jun 2008
Vad tänkte du grilla?
Oj skrev jag inte det, kycklingspett.
bernit2 juni 2008
Om man skall "prefabrisera" som du vill borde man förgrilla bara och sedan färdiggrilla när gästerna är på plats.
Jag är bara rädd för att det kan bli torrt när det är kyckling
The_mama97mia2 juni 2008
Jag tänker att det går att köpa färdiggrillat, typ revbensspjäll... men som ovan kloka inläggare redan sagt - var försiktig så det inte blir torrt.
Tror hellre på typ dubbelmarinerade kycklingspett - finns recept här på matklubben,du gör spetten först, sen marineras dom i upp till 24 h o sen skär du upp eller serverar.
monac2 juni 2008
håller med Bernit!:) eller be vännerna som erbjudit sig....ibland är det "generöst" att våga be om hjälp-om du förstår vad jag menar!
Jag undrar om någon vet om man kan göra färdigt grillspett alltså både marinera och grilla och sedan frysa. Blir det bra tror ni?
Dottern tar nämligen studenten tre dagar efter en operation jag ska göra. Jag vill inte slita på de vänner som har erbjudit hjälp allt för mycket så jag ska försöka göra så mycket jag kan innan.
Någon som har tips?
Ja jag tror inte det ska vara några problem, oki blir ju aldrig som nygrillat men säkert helt ok..
Blir nog inte lika bra som nygrillat, men borde gå helt ok tror jag. Vilken otur du har som skall opereras precis innan studenten.
Vad tänkte du grilla?
Vad tänkte du grilla?
Oj skrev jag inte det, kycklingspett.
Om man skall "prefabrisera" som du vill borde man förgrilla bara och sedan färdiggrilla när gästerna är på plats.
Jag är bara rädd för att det kan bli torrt när det är kyckling
Jag tänker att det går att köpa färdiggrillat, typ revbensspjäll... men som ovan kloka inläggare redan sagt - var försiktig så det inte blir torrt.
Tror hellre på typ dubbelmarinerade kycklingspett - finns recept här på matklubben,du gör spetten först, sen marineras dom i upp till 24 h o sen skär du upp eller serverar.
håller med Bernit!:) eller be vännerna som erbjudit sig....ibland är det "generöst" att våga be om hjälp-om du förstår vad jag menar!
lycka till med både operation & student!:)