Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Auberginer?

  • 7 januari 2004

    Fyller man auberginer precis som paprikor, eller?

  • 8 januari 2004

    Halvera auberginerna på längden och gnid in dem med olivolja. STäll dem på en plåt och sätt in dem i 175 grader i ca 20 minuter. Gröp sedan ur köttet och blanda med olika grönsaker, tex paprika, tomater, lök, squash osv. Fräs grönsakerna med krydor och vitlök och lägg sedan röran i auberginerna. Lägg på ost och grtainera sedan ett par minuter i ca 200 grader.

  • 11 januari 2004

    Japp.. Med valfri fyllning och gärna osttäcke.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.