den här gör jag som kall bea-sås, superenkelt o gott.
Okänd21 augusti 2009
Skrivet av sommarosol den 18 aug 2009
Vi köper Lohmanders bea sås, helt outstanding!!!!!
Samma här....den är bara för god......(Y)
Uppsala_Kocken25 augusti 2009
här är ett recept på kallslagen bea
bernit25 augusti 2009
Köper ALDRIG pulver eller prefabricerad Bearnaise - jag gör den själv!!.
Jag har noterat att de flesta man talar med inte vet hur en slagen Bearnaise smakar utan tror att det pulver eller halvfabrikat de köper är Bearnaise-sauce och att den skall smaka så.
Inget kan vara mer fel !! - kalla det något annat !! :p:p
jimboz26 augusti 2009
Av alla halvfabrikat så är Jesses bea godast, men Lohmanders duger fint den också..Pulver smakar inte Bea och borde inte få kallas så...Det beror lite vad man är uppvuxen med..Själv så är jag uppvuxen på äkta vara...
Schnitt30 augusti 2009
Lohmanders i alla väder!(Y)
MosterNettan30 augusti 2009
Håller med alla Lohmanders-fans... min favorit är den starka med chili.
Men det är ju inget som slår en hemgjord.
The_mama97mia30 augusti 2009
När jag var på Island gjorde min väninna världens godast varma bea-sås på smör, men hon använde ngn slags essence? Bearnaise-essens på liten flaska? Har aldrig sett det här i Sverige, någon som känner igen det?
Convoj30 augusti 2009
Det är nästan bara Lohmanders som går att äta men den är i stället helt fantastisk!
farmoringer30 augusti 2009
Jag som inte ens hört talas om Lohmanders...:p
31 augusti 2009
jag har smakat den och den är väl helt okej. men jag tycker den har en konstig eftersmak. Lohmanders altså. men hemmagjord är godast...:p
Amandia3 september 2009
Jag köper bearnésås i torrvara jämt. Kokar upp det med vatten eller vad det nu är. Men sen smaksätter jag den med lite lite vinäger. Men jag har gjort bearnésås en gång helt och håller själv. Och det är stor skillnad. Det blir såååå mycket godare, men sen är det mycket jobb också. Mycket att hålla reda på. Jag lyckades med såsen men dottern lyckades bränna sig på plattan i samma veva. Så det är ett tips, gör egen sås. Det är värt det i slutändan. Om ni lyckas hålla små händer borta förstås ;)
Bearnaisekräm
den här gör jag som kall bea-sås, superenkelt o gott.
Vi köper Lohmanders bea sås, helt outstanding!!!!!
Samma här....den är bara för god......(Y)
här är ett recept på kallslagen bea
Köper ALDRIG pulver eller prefabricerad Bearnaise - jag gör den själv!!.
Jag har noterat att de flesta man talar med inte vet hur en slagen Bearnaise smakar utan tror att det pulver eller halvfabrikat de köper är Bearnaise-sauce och att den skall smaka så.
Inget kan vara mer fel !! - kalla det något annat !! :p:p
Av alla halvfabrikat så är Jesses bea godast, men Lohmanders duger fint den också..Pulver smakar inte Bea och borde inte få kallas så...Det beror lite vad man är uppvuxen med..Själv så är jag uppvuxen på äkta vara...
Lohmanders i alla väder!(Y)
Håller med alla Lohmanders-fans... min favorit är den starka med chili.
Men det är ju inget som slår en hemgjord.
När jag var på Island gjorde min väninna världens godast varma bea-sås på smör, men hon använde ngn slags essence? Bearnaise-essens på liten flaska? Har aldrig sett det här i Sverige, någon som känner igen det?
Det är nästan bara Lohmanders som går att äta men den är i stället helt fantastisk!
Jag som inte ens hört talas om Lohmanders...:p
jag har smakat den och den är väl helt okej. men jag tycker den har en konstig eftersmak. Lohmanders altså. men hemmagjord är godast...:p
Jag köper bearnésås i torrvara jämt. Kokar upp det med vatten eller vad det nu är. Men sen smaksätter jag den med lite lite vinäger. Men jag har gjort bearnésås en gång helt och håller själv. Och det är stor skillnad. Det blir såååå mycket godare, men sen är det mycket jobb också. Mycket att hålla reda på. Jag lyckades med såsen men dottern lyckades bränna sig på plattan i samma veva. Så det är ett tips, gör egen sås. Det är värt det i slutändan. Om ni lyckas hålla små händer borta förstås ;)