Hur förvarar jag hemmagjord bearnaisesås så den inte skär sig?
jas6516 april 2008
I kylskåpet och var försiktig när du värmer upp den igen.
Mvh
Höfta mera
bernit16 april 2008
Skrivet av jas65 den 16 apr 2008
I kylskåpet och var försiktig när du värmer upp den igen.
Mvh
Höfta mera
Fast det räcker inte med att värma upp den igen, du måste samtidigt vispa ihop den för om det är en äkta sås kan du inte värma den igen utan att den spricker. Hur det är med fabrikssåser vet jag inte.
Om du vill slå ihop den så börja med lite vatten och droppa först, sedan mer och mer under vispning.
Lycka till !
/BÅ :p
jas6516 april 2008
Skrivet av bernit den 16 apr 2008
Skrivet av jas65 den 16 apr 2008
I kylskåpet och var försiktig när du värmer upp den igen.
Mvh
Höfta mera
Fast det räcker inte med att värma upp den igen, du måste samtidigt vispa ihop den för om det är en äkta sås kan du inte värma den igen utan att den spricker. Hur det är med fabrikssåser vet jag inte.
Om du vill slå ihop den så börja med lite vatten och droppa först, sedan mer och mer under vispning.
Lycka till !
/BÅ :p
Jag glömde att skriva att vispa och som Bernt skrev skär den sig så använd kallt vatten
Hur förvarar jag hemmagjord bearnaisesås så den inte skär sig?
I kylskåpet och var försiktig när du värmer upp den igen.
Mvh
Höfta mera
I kylskåpet och var försiktig när du värmer upp den igen.
Mvh
Höfta mera
Fast det räcker inte med att värma upp den igen, du måste samtidigt vispa ihop den för om det är en äkta sås kan du inte värma den igen utan att den spricker. Hur det är med fabrikssåser vet jag inte.
Om du vill slå ihop den så börja med lite vatten och droppa först, sedan mer och mer under vispning.
Lycka till !
/BÅ :p
I kylskåpet och var försiktig när du värmer upp den igen.
Mvh
Höfta mera
Fast det räcker inte med att värma upp den igen, du måste samtidigt vispa ihop den för om det är en äkta sås kan du inte värma den igen utan att den spricker. Hur det är med fabrikssåser vet jag inte.
Om du vill slå ihop den så börja med lite vatten och droppa först, sedan mer och mer under vispning.
Lycka till !
/BÅ :p
Jag glömde att skriva att vispa och som Bernt skrev skär den sig så använd kallt vatten
eller en isbit