Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Behöver hjälp inför kvällen!

  • Ninni84 10 december 2011

    Undra om man kan förbereda smördegsknyten ......typ lägga på kött o ost o sen vika ihop o ha kallt tills man ska in med dom i ugnen?????Svara gärna

  • The_Stig 10 december 2011

    Hej!

    Absolut. Det går bra. Torka bara av köttet innan och fyll inte med något som har vätska, så går det bra.

  • Erajscha 10 december 2011

    .. och se till att köttet inte är varmt för då smälter smöret i smördegen.

  • Mistys 10 december 2011

    Jag brukar göra mina fläskfilépiroger i förväg och det går hur bra som helst. Trots att fyllningen är både blöt (innehåller vätska ) och varm. Inga problem med något av dessa;)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.