Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bitter mat

  • birkar001 25 augusti 2013

    Hej
    ibland tillagar jag laxburgare. Det händer att de blir något bittra ibland.
    Vad kan det vara för orsak?

    Jag har citronskal (ekologiskt och inget av det vita under skalet) korianderfrö, ägg, salt, peppar, färsk koriander, lite lök och chili i burgarna. Kan stekpannan (gjutjärn) ge smak?
    Allt gott (för det mesta)!
    /Birger

  • DoctorWho 26 augusti 2013

    Jag läste någonstans för flera år sedan att citronskal KAN bli bittert om det tillagas för länge/för varmt.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.