Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hejsan , Visste inte riktigt var jag skulle lägga inlägget så det fick bli här. Jag undrar vilken skillnad det blir om man bytar ut maizenamjöl mot potatismjöl. (eller annan stärkelse) Och kan man frysa in maten när man använder dessa?? Tack på förhand :)
I vad för recept exakt?
Jag gjorde biff med bambu eller porjulök den gången. Bytade ut maizenan mot potatismjöl den gången. Men jag menar också mer generellt. i allmänhet också.
Använder alltid potatismjöl i köttfärsbiffar/köttbullar/köttfärslimpa i stället för ströbröd. 2 msk till en halv kilo färs Glutenfritt
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hejsan ,
Visste inte riktigt var jag skulle lägga inlägget så det fick bli här.
Jag undrar vilken skillnad det blir om man bytar ut maizenamjöl mot potatismjöl. (eller annan stärkelse)
Och kan man frysa in maten när man använder dessa??
Tack på förhand :)
I vad för recept exakt?
Jag gjorde biff med bambu eller porjulök den gången. Bytade ut maizenan mot potatismjöl den gången.
Men jag menar också mer generellt. i allmänhet också.
Använder alltid potatismjöl i köttfärsbiffar/köttbullar/köttfärslimpa i stället för ströbröd.
2 msk till en halv kilo färs
Glutenfritt