Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con Carne?

  • 28 oktober 2000

    Vem har världens bästa Chili con Carnerecept??

  • 13 november 2000

    Gott gott! 1 gul lök1 grön paprika100 g köttfärs3 burkar tomater1 vitlöksklyfta1 tsk salt1 tsk basilika2 krm chilipeppar2 dl bönor i tomatsås2 msk persiljaSkala och hacka löken och rensa paprikan. Skär paprikan i strimlor. Fräs lök och paprika i en stekpanna, ca 5 min. Lägg i köttfärsen och finfördela den med en trägaffel och låt den steka med löken och paprikan i ca 5 min. Tillsätt tomater, pressad vitlök och kryddor och låt det småkoka i 10 minuter. Tillsätt bönorna och låt rätten på nytt koka upp. Servera med nyhackad persilja och ett glas kallt vatten.

  • MatAnders 2 november 2007

    Jag brukar göra chili med både köttfärs och högrev (skar i mindre bitar) det blir kanon testa så får ni se.

  • bolla85 11 november 2007

    hej.
    Bryn köttfärs, hackad paprika och lök späd med lite vatten och låt koka en stund. krydda med spiskummin (ev tacokrydda), paprika pulver chilipullver salt och peppar. häll på vitabönor i tomatsås koka ett par minuter sen är de bara att smaka av och krydda lite till

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.