:o
Jag undrar om någon kan hjälpa mig!
Jag har fått en burk med dijonsenap smaksatt med svartavinbär och vet inte vad jag kan använda den till!???
Är det någon som har en idé eller kanske redan har använt det!???
FruAst6 februari 2010
Senap på varm korv(Y)
frucaos6 februari 2010
Ärligt talat så tror jag den hade hamnat i skräpet hos oss - den kombinationen lät verkligen inte god! Men jag kan ju ha fel ...:D
Lycka till - hoppas du får några bra idéer.
mattjejen6 februari 2010
Om du har älgkött lr annat vilt varför inte prova att smaksätta såsen med senapen... lr ta fläskfilé... det skulle jag prova...
Kul att testa nåt nytt, skriv gärna hur det går... blir lite nyfiken:p
Lycka till!
svengelsk6 februari 2010
Jag tycker mycket om dijonsenap med citron. Den passar bra med fisk och i vinäger coh olja salladdressing. 1msk vinäger, 3msk olja och 1 tsk senap. Pröva Dig fram.
The_mama97mia6 februari 2010
Dijonsenap använder jag sällan som den är, utan har i dressing eller smaksätter sås med.
Låter ... annorlunda...
FruAst6 februari 2010
Jag kom att tänka på porterstek, den är ju kryddad med svart vinbärgele. Nånting åt det hållet kan nog vara gott. Senapen blir nog en god styrka i en sån anrättning. "Mattjejen" är inne på nånting som låter bra, vilt kött eller mörkt kött och krydda en sås till.
lost_star6 februari 2010
Vad spännande det lät, absolut något som skulle hamnat i min varukorg ;)
Det drar ju åt vilthållet helt klart, en god gryta med kyckling kanske, jag brukar slänga i enbär & svartvinbärssaft i såsen och den blir alltid god. Lycka till....(Y)
Heisjo6 februari 2010
Tack för tipsen:)
Jag lägger in recept om jag kommer på något gott:p
Majainorr6 februari 2010
Skrivet av mattjejen den 6 feb 2010
Om du har älgkött lr annat vilt varför inte prova att smaksätta såsen med senapen... lr ta fläskfilé... det skulle jag prova...
Kul att testa nåt nytt, skriv gärna hur det går... blir lite nyfiken:p
Lycka till!
Det var det absolut första jag tänkte, smaksätta sås! Tror det blir mumma! (Y)
Berätta gärna om du har använt den till något och om vad du tyckte!
tantmalla6 februari 2010
Prova i salladsdressing med olivolja, vinäger, senapen och salt och peppar. Mums!
:o
Jag undrar om någon kan hjälpa mig!
Jag har fått en burk med dijonsenap smaksatt med svartavinbär och vet inte vad jag kan använda den till!???
Är det någon som har en idé eller kanske redan har använt det!???
Senap på varm korv(Y)
Ärligt talat så tror jag den hade hamnat i skräpet hos oss - den kombinationen lät verkligen inte god! Men jag kan ju ha fel ...:D
Lycka till - hoppas du får några bra idéer.
Om du har älgkött lr annat vilt varför inte prova att smaksätta såsen med senapen... lr ta fläskfilé... det skulle jag prova...
Kul att testa nåt nytt, skriv gärna hur det går... blir lite nyfiken:p
Lycka till!
Jag tycker mycket om dijonsenap med citron. Den passar bra med fisk och i vinäger coh olja salladdressing. 1msk vinäger, 3msk olja och 1 tsk senap. Pröva Dig fram.
Dijonsenap använder jag sällan som den är, utan har i dressing eller smaksätter sås med.
Låter ... annorlunda...
Jag kom att tänka på porterstek, den är ju kryddad med svart vinbärgele. Nånting åt det hållet kan nog vara gott. Senapen blir nog en god styrka i en sån anrättning. "Mattjejen" är inne på nånting som låter bra, vilt kött eller mörkt kött och krydda en sås till.
Vad spännande det lät, absolut något som skulle hamnat i min varukorg ;)
Det drar ju åt vilthållet helt klart, en god gryta med kyckling kanske, jag brukar slänga i enbär & svartvinbärssaft i såsen och den blir alltid god. Lycka till....(Y)
Tack för tipsen:)
Jag lägger in recept om jag kommer på något gott:p
Om du har älgkött lr annat vilt varför inte prova att smaksätta såsen med senapen... lr ta fläskfilé... det skulle jag prova...
Kul att testa nåt nytt, skriv gärna hur det går... blir lite nyfiken:p
Lycka till!
Det var det absolut första jag tänkte, smaksätta sås! Tror det blir mumma! (Y)
Berätta gärna om du har använt den till något och om vad du tyckte!
Prova i salladsdressing med olivolja, vinäger, senapen och salt och peppar. Mums!