Hej!
Jag är ny här. Har aldrig gillat att laga mat men älskat att äta ;) Nu ska det bli ändring på det förstnämnda!
Jag har en fråga om hasselbackspotatis. Det har jag gjort förr men vilket potatissort tycker ni är bäst till detta? Mjölig eller fast?
Ha en fin måndag :)
J
boz19656 februari 2012
Fast potatis ger bästa resultatet enligt min erfarenhet.
pinoccio6 februari 2012
Tack! {eat}
Är det någon som har provat att ha parmesan på? Jag älskar parmesan men har aldrig provat på just hasselbacks.
pihal6 februari 2012
Jag har prövat både med parmesan och vanlig riven ost. Det blir gott med båda. Jag använder alltid fast potatis när jag gör hasselbackare.
pinoccio6 februari 2012
Tack för era svar!! {blowkiss}
Erajscha7 februari 2012
Jag gör hasselbackspotatis på mjölig potatis och blandar ströbrödet med färskriven parmesan.
Mistys7 februari 2012
Jag gör också på mjölig...mycket godare. Tycker att fast potatis som bakas i ugn blir konstig. Vet inte hur det ska beskrivas men lite "kladdig" på något sätt och inte alls lika mosig och god. Sen har jag upptäckt att fast potatis gärna bli lite blåaktig om man får kvar till matlåda. Det blir aldrig mjölig. Ser lite oaptitligt ut. Eller så har jag haft otur bara:\
sva7 februari 2012
Jag gör alltid på fast potatis.
Eery7 februari 2012
Kan du inte testa både och?
Liindis7 februari 2012
Ibland delar jag den fasta potatisen mitt itu!
Och blandar parmesan med ströbröd samt lite paprikapulver!
Det blir både vackert och smaskens!
Hej!
Jag är ny här. Har aldrig gillat att laga mat men älskat att äta ;) Nu ska det bli ändring på det förstnämnda!
Jag har en fråga om hasselbackspotatis. Det har jag gjort förr men vilket potatissort tycker ni är bäst till detta? Mjölig eller fast?
Ha en fin måndag :)
J
Fast potatis ger bästa resultatet enligt min erfarenhet.
Tack! {eat}
Är det någon som har provat att ha parmesan på? Jag älskar parmesan men har aldrig provat på just hasselbacks.
Jag har prövat både med parmesan och vanlig riven ost. Det blir gott med båda. Jag använder alltid fast potatis när jag gör hasselbackare.
Tack för era svar!! {blowkiss}
Jag gör hasselbackspotatis på mjölig potatis och blandar ströbrödet med färskriven parmesan.
Jag gör också på mjölig...mycket godare. Tycker att fast potatis som bakas i ugn blir konstig. Vet inte hur det ska beskrivas men lite "kladdig" på något sätt och inte alls lika mosig och god. Sen har jag upptäckt att fast potatis gärna bli lite blåaktig om man får kvar till matlåda. Det blir aldrig mjölig. Ser lite oaptitligt ut. Eller så har jag haft otur bara:\
Jag gör alltid på fast potatis.
Kan du inte testa både och?
Ibland delar jag den fasta potatisen mitt itu!
Och blandar parmesan med ströbröd samt lite paprikapulver!
Det blir både vackert och smaskens!