Små bitar av salami, svarta oliver (ICA's), majs och fetaost.
Oregano på, såklart!
(L)
(Men det viktigaste av allt är att man lägger osten på tomatsåsen - innan "toppingen" - annars blir det gratäng och inte alls lika gott, tycker jag!)
lennali20 december 2007
På min blir det tomatsås, tonfisk, svamp, rökt skinka
och ost. (Y)
ThereseT26 december 2007
Gör jag egen blir det på hembakad botten. Tacosås först sedan riven ost, god salami, färska champinjoner, lök, paprika, soltorkade tomater (mkt gott), oregano och ibland tonfisk, jalepenjo och fetaost toppar med ytterligare lite ost ev mozzarella. Gärna feferoni till.
Köper vi pizza brukar vi dela på en Azteca (ost, skinka,jalapenjo, tacosås och gräddfil) med extra sallad till och feferoni.
Små bitar av salami, svarta oliver (ICA's), majs och fetaost.
Oregano på, såklart!
(L)
(Men det viktigaste av allt är att man lägger osten på tomatsåsen - innan "toppingen" - annars blir det gratäng och inte alls lika gott, tycker jag!)
På min blir det tomatsås, tonfisk, svamp, rökt skinka
och ost. (Y)
Gör jag egen blir det på hembakad botten. Tacosås först sedan riven ost, god salami, färska champinjoner, lök, paprika, soltorkade tomater (mkt gott), oregano och ibland tonfisk, jalepenjo och fetaost toppar med ytterligare lite ost ev mozzarella. Gärna feferoni till.
Köper vi pizza brukar vi dela på en Azteca (ost, skinka,jalapenjo, tacosås och gräddfil) med extra sallad till och feferoni.