Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Favorittopping på pizzan

  • zarischka 20 december 2007

    Små bitar av salami, svarta oliver (ICA's), majs och fetaost.
    Oregano på, såklart!
    (L)

    (Men det viktigaste av allt är att man lägger osten på tomatsåsen - innan "toppingen" - annars blir det gratäng och inte alls lika gott, tycker jag!)

  • lennali 20 december 2007

    På min blir det tomatsås, tonfisk, svamp, rökt skinka
    och ost. (Y)

  • ThereseT 26 december 2007

    Gör jag egen blir det på hembakad botten. Tacosås först sedan riven ost, god salami, färska champinjoner, lök, paprika, soltorkade tomater (mkt gott), oregano och ibland tonfisk, jalepenjo och fetaost toppar med ytterligare lite ost ev mozzarella. Gärna feferoni till.

    Köper vi pizza brukar vi dela på en Azteca (ost, skinka,jalapenjo, tacosås och gräddfil) med extra sallad till och feferoni.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.