Blev sugen på våfflor, öppnar två påsar våffelmix och häller upp i bunke. Då upptäcker jag att jag varken har sylt eller grädde hemma. Suck...
Nu är frågan vad jag kan göra av mixen? Jag har inte haft i nån vätska ännu och det känns inte okej att kasta bort.
Kan jag göra fläskpannkaka?
Hur tjock ska smeten vara?
Hur länge ska man grädda en sån isf?
Hur vet jag när den är färdig?
Jag tror inte jag gjort ugnspannkaka nångång nånsin.
Towskij22 november 2012
Har aldrig testat att göra fläskpannskaka på våffelsmet... Men man kanske inte behöver ha just sylt och grädde på :)
Hittade det här finurliga förslaget:
http://www.landleyskok.se/2012/03/matvaffla-med-kraftstjartar.html/
MosterNettan22 november 2012
Ingen idé du testar heller Towskij! Fullständigt misslyckat.
Blev som en ett bränt läskpapper.
Jag konstaterar än en gång att pannkaka ska jag hålla mig ifrån!
Blev sugen på våfflor, öppnar två påsar våffelmix och häller upp i bunke. Då upptäcker jag att jag varken har sylt eller grädde hemma. Suck...
Nu är frågan vad jag kan göra av mixen? Jag har inte haft i nån vätska ännu och det känns inte okej att kasta bort.
Kan jag göra fläskpannkaka?
Hur tjock ska smeten vara?
Hur länge ska man grädda en sån isf?
Hur vet jag när den är färdig?
Jag tror inte jag gjort ugnspannkaka nångång nånsin.
Har aldrig testat att göra fläskpannskaka på våffelsmet... Men man kanske inte behöver ha just sylt och grädde på :)
Hittade det här finurliga förslaget:
http://www.landleyskok.se/2012/03/matvaffla-med-kraftstjartar.html/
Ingen idé du testar heller Towskij! Fullständigt misslyckat.
Blev som en ett bränt läskpapper.
Jag konstaterar än en gång att pannkaka ska jag hålla mig ifrån!