Tänkte ta och damma av fonduesetet. Men jag har så dålig fantasi när det gäller fondue- såser. Vad brukar ni göra för någon.
Glitterfia30 april 2008
Guacamole är en given sås hos mig, även kall beasås, Creme fraiche med pressad vitlök , salt och citronpeppar. Jag är en vitlöksälskare (L) Creme fraiche går att blanda med mycket gott: sweet chilisås/ mango chutney / chilisås, kryddor och majonnäs......
Vet inte vad du brukar fritera men jag kan inte vara utan blomkålsbuketter och champinjoner (L) De blir så goda.(Y)
Fiona30 april 2008
Brukar ni fritera sakerna i olja? Jag är van vid att man har en buljong som man typ kokar köttet i...
Glitterfia30 april 2008
Jag gör lite olika, friterar ibland och rödvinsfonue ibland. Båda lika goda....
30 april 2008
Min svärfar gör alltid en sås på majonnäs och massor av finhackad rödlök. Han använder fettfri majonnäs tror jag men det gör man ju som man vill. Jättegott!
Matklubbare30 april 2008
Vi brukar ibland blanda dipsåser, med gräddfil, tex. sourcream&onion, dill&gräslök, ranch, taco etc.. De brukar finnas vid chipshyllan! enkelt!
enAnnan30 april 2008
Tzatziki, guacamole, gräddfil med sweet chili, gräddfil med ajvar, gräddfil med mango chutney, creme fraiche med pepparrot och kapris, creme fraiche med lök och citronpeppar;
beror lite på vad man doppar och i vad.
sandrarockar5 maj 2008
tack så mycket för alla svar! nu fick fantasin en färdknäpp..
majamia5 maj 2008
sås med ädelost, kan man inte vara utan :-)(Y)
monac5 maj 2008
eller doppa jordgubbar i smält choklad(vit eller mörk) & rulla dem i rostad kokos...oj oj vad gott
oxå en form av fondue!(Y)
Tänkte ta och damma av fonduesetet. Men jag har så dålig fantasi när det gäller fondue- såser. Vad brukar ni göra för någon.
Guacamole är en given sås hos mig, även kall beasås, Creme fraiche med pressad vitlök , salt och citronpeppar. Jag är en vitlöksälskare (L) Creme fraiche går att blanda med mycket gott: sweet chilisås/ mango chutney / chilisås, kryddor och majonnäs......
Vet inte vad du brukar fritera men jag kan inte vara utan blomkålsbuketter och champinjoner (L) De blir så goda.(Y)
Brukar ni fritera sakerna i olja? Jag är van vid att man har en buljong som man typ kokar köttet i...
Jag gör lite olika, friterar ibland och rödvinsfonue ibland. Båda lika goda....
Min svärfar gör alltid en sås på majonnäs och massor av finhackad rödlök. Han använder fettfri majonnäs tror jag men det gör man ju som man vill. Jättegott!
Vi brukar ibland blanda dipsåser, med gräddfil, tex. sourcream&onion, dill&gräslök, ranch, taco etc.. De brukar finnas vid chipshyllan! enkelt!
Tzatziki, guacamole, gräddfil med sweet chili, gräddfil med ajvar, gräddfil med mango chutney, creme fraiche med pepparrot och kapris, creme fraiche med lök och citronpeppar;
beror lite på vad man doppar och i vad.
tack så mycket för alla svar! nu fick fantasin en färdknäpp..
sås med ädelost, kan man inte vara utan :-)(Y)
eller doppa jordgubbar i smält choklad(vit eller mörk) & rulla dem i rostad kokos...oj oj vad gott
oxå en form av fondue!(Y)
Älskar köttfondue!!!
En sås med crème fraische, svartpeppar, salt och vitlök är ett måste.
Dessa gillar jag också mycket:
Currysås med fruktsmak.
Het chilisås.
Mango chutney-sås.
Ananassås.
Denna sås tycker jag är god till fondue.
Grillsås med vitlök