Har fått för mig att jag ska göra egen blodpudding, men eftersom grisblod är en smula svårt att få tag på tänkte jag att man kanske måste köpa lite större mängder åt gången.
Men då kommer ju frågan om man kan frysa in blodet, eller om det är bättre att göra färdigt blodpuddingen och frysa in den istället.
Nå'n som är blod-expert?
lena414 januari 2010
Självklart att du kan frysa blod. Det har jag gjort många gånger när vi hade gris.
boz196514 januari 2010
Går alldeles utmärkt! Det grisblod man köper i affären är alltid fruset.
Fettso14 januari 2010
Tack för svaren!
Nu ska det göras blodkorv! :D
The_mama97mia14 januari 2010
Det finns många saker som gör att mitt blod fryser till is hehe...
Men håller med i ovanstående kommentarer - klart du kan frysa in, lägg gärna ut recept och/eller tips sen när du gjort nya kulinariska läckerheter!!
Har fått för mig att jag ska göra egen blodpudding, men eftersom grisblod är en smula svårt att få tag på tänkte jag att man kanske måste köpa lite större mängder åt gången.
Men då kommer ju frågan om man kan frysa in blodet, eller om det är bättre att göra färdigt blodpuddingen och frysa in den istället.
Nå'n som är blod-expert?
Självklart att du kan frysa blod. Det har jag gjort många gånger när vi hade gris.
Går alldeles utmärkt! Det grisblod man köper i affären är alltid fruset.
Tack för svaren!
Nu ska det göras blodkorv! :D
Det finns många saker som gör att mitt blod fryser till is hehe...
Men håller med i ovanstående kommentarer - klart du kan frysa in, lägg gärna ut recept och/eller tips sen när du gjort nya kulinariska läckerheter!!