Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa blod?

  • Fettso 14 januari 2010

    Har fått för mig att jag ska göra egen blodpudding, men eftersom grisblod är en smula svårt att få tag på tänkte jag att man kanske måste köpa lite större mängder åt gången.
    Men då kommer ju frågan om man kan frysa in blodet, eller om det är bättre att göra färdigt blodpuddingen och frysa in den istället.

    Nå'n som är blod-expert?

  • lena4 14 januari 2010

    Självklart att du kan frysa blod. Det har jag gjort många gånger när vi hade gris.

  • boz1965 14 januari 2010

    Går alldeles utmärkt! Det grisblod man köper i affären är alltid fruset.

  • Fettso 14 januari 2010

    Tack för svaren!
    Nu ska det göras blodkorv! :D

  • The_mama97mia 14 januari 2010

    Det finns många saker som gör att mitt blod fryser till is hehe...
    Men håller med i ovanstående kommentarer - klart du kan frysa in, lägg gärna ut recept och/eller tips sen när du gjort nya kulinariska läckerheter!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.