Är det nån som har den blekaste aning om fryst ytterfilé kan tillagas på samma sätt som vanlig tjälknöl?
elleave30 december 2010
Det borde funka men med mycket kortare tid :)
jrabbelino31 december 2010
själv gör jag nästan gämt tjälknöl på griskött(karre)saftigare än på nöt,men som förra inlägget tänk på att "filen" är smal så att du inte har den inne för länge,"kör" med termometer c:a 60gr eller nå`n gr. till ,lycka till o ett Gott Nytt År!!{party}
Mandelblom4231 december 2010
Tack för tipsen och Gott Nytt År!
soccermum31 december 2010
http://www.svensktkott.se/gris/ rekommenderar en innertemperatur på iaf minst 65-70 grader när det gäller gris.. Hoppas din tjälknöl blir bra, själv testar jag att göra den på färsk skinka för första gången idag :)
Är det nån som har den blekaste aning om fryst ytterfilé kan tillagas på samma sätt som vanlig tjälknöl?
Det borde funka men med mycket kortare tid :)
själv gör jag nästan gämt tjälknöl på griskött(karre)saftigare än på nöt,men som förra inlägget tänk på att "filen" är smal så att du inte har den inne för länge,"kör" med termometer c:a 60gr eller nå`n gr. till ,lycka till o ett Gott Nytt År!!{party}
Tack för tipsen och Gott Nytt År!
http://www.svensktkott.se/gris/ rekommenderar en innertemperatur på iaf minst 65-70 grader när det gäller gris.. Hoppas din tjälknöl blir bra, själv testar jag att göra den på färsk skinka för första gången idag :)