Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst yttterfilé

  • Mandelblom42 30 december 2010

    Är det nån som har den blekaste aning om fryst ytterfilé kan tillagas på samma sätt som vanlig tjälknöl?

  • elleave 30 december 2010

    Det borde funka men med mycket kortare tid :)

  • jrabbelino 31 december 2010

    själv gör jag nästan gämt tjälknöl på griskött(karre)saftigare än på nöt,men som förra inlägget tänk på att "filen" är smal så att du inte har den inne för länge,"kör" med termometer c:a 60gr eller nå`n gr. till ,lycka till o ett Gott Nytt År!!{party}

  • Mandelblom42 31 december 2010

    Tack för tipsen och Gott Nytt År!

  • soccermum 31 december 2010

    http://www.svensktkott.se/gris/ rekommenderar en innertemperatur på iaf minst 65-70 grader när det gäller gris.. Hoppas din tjälknöl blir bra, själv testar jag att göra den på färsk skinka för första gången idag :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.