Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasigt

  • fetknopp 3 april 2009

    Man kan ju undra om det inte är lika bra att laga mat med glasbitar i!
    Då är man ju förberedd, istället för att vara orolig för att det ska finnas glas i maten!
    Jag tycker det är fruktansvärt att någon kan göra så utan att bry sig om konsekvenserna!!!!!
    Även om man gör hemlagat så köper man ju en del råvaror.
    Och nu finns det ju i olika sorters livsmedel.
    Det får väl bli hembakt bröd och vatten!!!!

  • systeryster 3 april 2009

    Undrar var glaset dyker upp i nästa larmrapport? I gräddtårtor vore ju bra eller något annat man gärna vill undvika att bli frestad av..

  • Okänd 3 april 2009

    Detta är fruktansvärt....Det är nog bara en tidsfråga innan nån blir allvarligt skadad.:@

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.