Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
:)Hej! Jag har gjort olika marinader till fläskfilé som jag serverat kall. :(Men jag tycker att det smakat för mycket soja eller vinäger. Det som jag söker är att kunna förbereda fläskfilén en till två dagar innan servering. Ex bryna den i stekpannan för att den få färg och bli färdigstekt i ugnen. Lägga den i en marinad en till två dagar innan servering. :)Tack på förhand för bra tips och recept(Y) Mvh Ros
Testa detta! Varken soja eller vinäger, utan saltlag och sen fräsch smak av citron och färsk rosmarin! Oxfilé i två marinader, med citron, vitlök och rosmarin
Den här marinerade fläskfilén e supergod(Y). Ingen soja eller vinäger i. Lycka till Italiensk marinerad fläskfilé
:)Tack för era tips :DFinns det fler goda marinader som ni vill dela med er av
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
:)Hej!
Jag har gjort olika marinader till fläskfilé som jag serverat kall.
:(Men jag tycker att det smakat för mycket soja eller vinäger.
Det som jag söker är att kunna förbereda fläskfilén en till två dagar innan servering.
Ex bryna den i stekpannan för att den få färg och bli färdigstekt i ugnen.
Lägga den i en marinad en till två dagar innan servering.
:)Tack på förhand för bra tips och recept(Y)
Mvh Ros
Testa detta!
Varken soja eller vinäger, utan saltlag och sen fräsch smak av citron och färsk rosmarin!
Oxfilé i två marinader, med citron, vitlök och rosmarin
Den här marinerade fläskfilén e supergod(Y). Ingen soja eller vinäger i.
Lycka till
Italiensk marinerad fläskfilé
:)Tack för era tips
:DFinns det fler goda marinader som ni vill dela med er av