Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste grytan?

  • enAnnan 13 augusti 2008

    Jag gillar verkligen grytor i olika former. Lätta att göra, sköter sig själv, kan varieras oändligt - goda.
    Står en på spisen och puttrar sig mör nu, se i veckomenyn den vi äter idag.

    Har ni någon favorit bland era egna inlagda recept?
    Tipsa gärna.

    Och ja jag är intresserad av både kött, fisk och kyckling.
    Rekommendera gärna era egna favoriter i alla tre sorter, om ni har. :)

    Tack på förhand

  • monac 13 augusti 2008

    kul tråd...ska fundera ett slag!:)

  • mariew64 13 augusti 2008

    Ja kan varmt rekomendera Fläskfilegryta med vitkål som du hittar bland mina recept.
    Vi var 8 stycken som var till fjälls i helgen o grytan gjorde succe:)

  • enAnnan 13 augusti 2008

    Skrivet av monac den 13 aug 2008

    kul tråd...ska fundera ett slag!:)


    Eller hur? :D(Y)

  • enAnnan 13 augusti 2008

    Skrivet av mariew64 den 13 aug 2008

    Ja kan varmt rekomendera Fläskfilegryta med vitkål som du hittar bland mina recept.
    Vi var 8 stycken som var till fjälls i helgen o grytan gjorde succe:)


    Åh, jag som älskar vitkål. Ska genast springa in och titta. Tack.

  • segerwitch 13 augusti 2008

    :DHej jag älskar verkligen grytor, här kommer ett par stycken, får väl se om någon passar?(Y)
    Chili
    Cochinito borracho (Berusad gris)
    Crauti alla tirolese (Mild surkål på tyrolsk vis)
    Cubansk Ropa vieja (gamla kläder)
    Jägarens kyckling (Pollo alla cacciatora)

  • zonale 13 augusti 2008

    Här kommer några av mina:

    Tar alltid sallads- eller purjolök i stället för gul lök.
    Kycklingfilégryta med dill och dragon
    Original roofer chili
    Inte så barnvänlig men mängden kryddor kan anpassas efter olika smak.

  • nana 13 augusti 2008

    jag tycker om kykling gryta med små potatisar och olika grönsaker i.
    och brukade få en jätte god kebab gryta i skolan som jag bara älskade.
    ska nog gå å söka efter det receptet:p

  • Smulpajen 13 augusti 2008

    Märker att jag inte lagt in en höjdare jag gör ibland. Men denna räkgryta är också en storfavorit!

  • MatAnders 13 augusti 2008

    Jag tycker att Bourgundisk köttgryta är kanon med en touch av syrlighet från citronskalen, har den bland mina recept.(Y)

  • Ingan 13 augusti 2008

    (Y)Om du har ont om tid min stående favis.
    Kycklingfile´
    turkisk yoghurt
    pesto rosso (är kan man ju välja en annan sort om man t.ex inte tål nötter)
    Eenklare än så här kan det inte vara.(Y)(Y)(Y)(Y)

  • enAnnan 13 augusti 2008

    Åh vad roligt att få så många tips! (Y)

    Jag behöver inte recept som går fort att göra, mat får gärna ta tid hos mig - speciellt grytor :)
    sedan är jag intresserad av sånt som man inte har en massa grädde eller creme fraiche (lite gör inget alls) i. Utan mer mustiga och rena smaker.

    Jag ska strax ta en titt på allt ni rekommenderar, ska bara äta lite jordgubbar och mjölk först.

    Tack! Och fortsätt gärna tipsa!

  • Smulpajen 13 augusti 2008

  • lenajeanette 13 augusti 2008

    Wow, vilka smarriga recept.

    Själv gör jag oftast kalops eller dillkött.

  • inaros 13 augusti 2008

    Jag brukar ofta göra en stor laddning av "mat- Tinas" chili con carne på högrev.
    Den är helt underbar god.
    Den går också bra att variera utifrån vad man vill ha för styrka på den. Jag brukar dock alltid försöka få tag på den rökta chipotlen. Det ger en liten extra twist till det hela.

  • farmoringer 13 augusti 2008

    Kryddig lammgryta

    Den här kan jag rekommendera.

  • farmoringer 13 augusti 2008

    De här är inte heller så dumma...

    Älggryta

    [recept]9492[/recept)

  • flabban 13 augusti 2008

    Porterstek är ju en favorit. Kokt i porter och svartvinbärssaft. Sköter sig själv på spisen och som alla grytor, omöjlig att misslyckas med. Har recept på den, men har inte lagt in den på matklubben.

  • Nallepuh13 13 augusti 2008

    Det vore jättesnällt om du vill lägga in det receptet. Jag skulle gärna vilja ha det receptet(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.