Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

hemmagjorda hamburgare

  • Ninni84 29 december 2011

    Tänkte skulle göra hemmagjorda hamburgare ..Hade velat att ni gav ert bästa recept på det ....!tack

  • Erajscha 29 december 2011

    Jag brukar ta ren nötfärs, typ 500 gram, ett ägg, en dryg tesked bbqsås och lite svartpeppar.

  • maxxess 29 december 2011

    Jag brukar bara använda lite lök, salt och peppar och en dutt aromat. Tricket med att lyckas bra med hemgjorda burgare var för min smak att mala om köpt färs tillsammans med löken och sedan använda en hamburgerpress för att få till det. All färs från butik är för grov, iaf om man vill ha dem tunna OCH jämna som jag gillar (finns bild i följande tråd: http://www.matklubben.se/matprat/husmanskost_vardagsmat_och_snabblagat_22/nu_har_jag_testat-196483.html )

  • Mistys 29 december 2011

    Här finns en ganska färsk tråd om hemgjorda hamburgare,

    http://www.matklubben.se/matprat/husmanskost_vardagsmat_och_snabblagat_22/tips_hamburgare_12283.html

    Finns även äldre trådar med tips;)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.