Jag försteker mina hemgjorda hamburgare som ska grillas, typ 90sek per sida i äkta smör. Vila lite. Då brukar det funka fint sedan på grillen. Gör samma sak med tex fyllda baconlindade kycklingfileér...förstek några minuter och baconet fastnar inte på grillgallret sådär irriterande...;)
Mistys20 juni 2010
Jag kryddar alltid mina burgare med hälften knorr kött och grillkrydda och hälften piffi allkrydda. Blir supergod smak av dessa två kryddor tillsammans. Mycket ska det vara. Men det är allt jag har i den rena färsen. Aldrig ägg som någon skrev tidigare. För mig är hamburgare bara rent kött och kryddor.
*puff*
Kom att tänka på denna tråd idag när maxess frågade om burgerpress.
Jag blev inspirerad o ska köra burgare på grillen.
http://www.smartasaker.se/hamburgerpress-p-719.aspx
Jag försteker mina hemgjorda hamburgare som ska grillas, typ 90sek per sida i äkta smör. Vila lite. Då brukar det funka fint sedan på grillen. Gör samma sak med tex fyllda baconlindade kycklingfileér...förstek några minuter och baconet fastnar inte på grillgallret sådär irriterande...;)
Jag kryddar alltid mina burgare med hälften knorr kött och grillkrydda och hälften piffi allkrydda. Blir supergod smak av dessa två kryddor tillsammans. Mycket ska det vara. Men det är allt jag har i den rena färsen. Aldrig ägg som någon skrev tidigare. För mig är hamburgare bara rent kött och kryddor.