Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjorda hamburgare

  • The_mama97mia 19 juni 2010

    *puff*
    Kom att tänka på denna tråd idag när maxess frågade om burgerpress.
    Jag blev inspirerad o ska köra burgare på grillen.

  • boz1965 19 juni 2010

    http://www.smartasaker.se/hamburgerpress-p-719.aspx

  • Gnurf 19 juni 2010

    Jag försteker mina hemgjorda hamburgare som ska grillas, typ 90sek per sida i äkta smör. Vila lite. Då brukar det funka fint sedan på grillen. Gör samma sak med tex fyllda baconlindade kycklingfileér...förstek några minuter och baconet fastnar inte på grillgallret sådär irriterande...;)

  • Mistys 20 juni 2010

    Jag kryddar alltid mina burgare med hälften knorr kött och grillkrydda och hälften piffi allkrydda. Blir supergod smak av dessa två kryddor tillsammans. Mycket ska det vara. Men det är allt jag har i den rena färsen. Aldrig ägg som någon skrev tidigare. För mig är hamburgare bara rent kött och kryddor.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.