Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp med ett mat recept

  • Stickmyran 6 september 2011

    Mitt ex brukade göra detta men har helt glömt hur man gjorde och vad man hade i.

    Man skar franska i tärningar och rostade dom inne i ugnen. Sen la man dom i en ugnsform sen vet jag att man hade kokta ägg

    nån som vet vad det är för rätt jag menar. Blev så sugen på den i dag.

    Tack på förhand

  • The_mama97mia 6 september 2011

    Jag hade sparat de här tre i min kokbok, kanske ngt av det kan inspirera? DU behöve rnog inte ha räkor, kan säkert byta ut det mot svamp eller annat skaldjursaktigt.

    Annas ägglåda
    Knaprig ägglåda
    Räk o ägglåda a`la svärmor

  • Stickmyran 6 september 2011

    Tack så jättemycket Jennie. Ska verkligen ta och prova dessa.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.