Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Järpar

  • enAnnan 12 mars 2008

    Sök efter Persiljejärpar av Algot.
    De åt vi häromdagen och de var lätta att göra och steka
    :)
    och väldigt goda..

    Binder du dem med något?
    Ägg, potatismjöl, havregryn??

  • Okänd 13 mars 2008

    Samma svar som Molgan.(Y)

  • tulipan 13 mars 2008

    råriven potatis funkar åxå att binda dom:-) jag brukar ta lite av varje jag... lite råriven potatis.. lite skorpmjöl och sen ägg... brukar bli perfekt ;-)

  • enAnnan 13 mars 2008

    Om smeten känns lös när den är färdig så prova strö på lite mer potatismjöl kanske.

    jag har aldrig haft problem med att de ramlar sönder.
    Sen vill jag gärna ha smeten lite lös,
    inte tjock och stabbig

    Men givetvis ska de hålla ihop!

    Ser att du ska prova Persiljejärparna idag Molgan,
    de var enkla och goda. Lycka till och tala om vad du tyckte sen

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.