Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kål?

  • 22 augusti 2004

    Jag skulle vilja har förslag på vegetariska kålrätter, har någon förslag?

  • roj 23 september 2007

    Prova dolmar m. risfyllning:
    Förväll kålblad och skär bort tjockaste"nerven" nertill.
    Gör en fyllning av kokt ris blandat m.t.ex.stekt svamp o lök.Krydda m.örtkryddor du gillar (helst färska)+salt o peppar.Små bitar av fetaost är gott i.
    Lägg fyllning i kålbladen o rulla ihop o lägg i ungsfast form.Häll över lite grönsaksbuljong med tomatpure o grädda i ca 200 grader tills dolmarna är riktigt mjuka.
    Lycka till!:)
    Ps:blev inspirerad av grekiska dolmades Ds

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.