Jag har aldrig tillagat kalkonfilé.
Vad ska jag tänka på?
Är det längre tillagningstid än kycklingfilé?
Dela gärna med er av era goda recept och tips:D
Tack på förhand!
Ha en bra fortsättning på dagen(Y)
chrisq28 januari 2010
(Y) du kan tillaga den enligt kycklingfile ang tid o smak baka in den med frukt supergott, woka den grilla den finns bara så mycket att göra tänk kyckling o ta kalkon istället blir supergod smak på såsen lycka till :p
Gnurf28 januari 2010
Senast jag gjorde kalkonfilé så skar jag upp den, rullade ut den, fyllde med en örtig kryddpaste, rullade ihop den, snurrade om med baconskivor, band upp, brynte och körde klart i ugn. Lite som en stek. Det blev helt OK...:)
:)Hej på er alla glada matklubbare!
Vad lagar jag för gott av färsk kalkonfilé?
Jag har aldrig tillagat kalkonfilé.
Vad ska jag tänka på?
Är det längre tillagningstid än kycklingfilé?
Dela gärna med er av era goda recept och tips:D
Tack på förhand!
Ha en bra fortsättning på dagen(Y)
(Y) du kan tillaga den enligt kycklingfile ang tid o smak baka in den med frukt supergott, woka den grilla den finns bara så mycket att göra tänk kyckling o ta kalkon istället blir supergod smak på såsen lycka till :p
Senast jag gjorde kalkonfilé så skar jag upp den, rullade ut den, fyllde med en örtig kryddpaste, rullade ihop den, snurrade om med baconskivor, band upp, brynte och körde klart i ugn. Lite som en stek. Det blev helt OK...:)
:)Tack för alla goda tips!
Finns det fler goda recept på kalfonfilé(Y)
Här i denna tråden fick jag två recept.
http://www.matklubben.se/matprat/fest_och_broellop_12/kalkonfile_5604.html
:)Tackar, tackar för goda tips(Y)
:)
Kalkonfilé à la Nettan