Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonfilé

  • ros 28 januari 2010

    :)Hej på er alla glada matklubbare!

    Vad lagar jag för gott av färsk kalkonfilé?

    Jag har aldrig tillagat kalkonfilé.
    Vad ska jag tänka på?
    Är det längre tillagningstid än kycklingfilé?

    Dela gärna med er av era goda recept och tips:D

    Tack på förhand!

    Ha en bra fortsättning på dagen(Y)

  • chrisq 28 januari 2010

    (Y) du kan tillaga den enligt kycklingfile ang tid o smak baka in den med frukt supergott, woka den grilla den finns bara så mycket att göra tänk kyckling o ta kalkon istället blir supergod smak på såsen lycka till :p

  • Gnurf 28 januari 2010

    Senast jag gjorde kalkonfilé så skar jag upp den, rullade ut den, fyllde med en örtig kryddpaste, rullade ihop den, snurrade om med baconskivor, band upp, brynte och körde klart i ugn. Lite som en stek. Det blev helt OK...:)

  • ros 28 januari 2010

    :)Tack för alla goda tips!

    Finns det fler goda recept på kalfonfilé(Y)

  • farmoringer 28 januari 2010

    Här i denna tråden fick jag två recept.

    http://www.matklubben.se/matprat/fest_och_broellop_12/kalkonfile_5604.html

  • ros 28 januari 2010

    :)Tackar, tackar för goda tips(Y)

  • ros 30 januari 2010

    :)
    Kalkonfilé à la Nettan

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.