Tänkte göra kålpudding idag, jag älskar det men har aldrig gjort det själv. Undrar nu om jag ska ha mörk eller ljus sirap när jag steker kålen?
emaxen20 oktober 2008
:p hejsan Virre85 :)
Jag har alltid i lite sirap när kålen har mjuknat för att få fin färg (Y)
Sen så har jag i risgrynsgröt om det är så att jag har istället för potatis.
lycka till(L)
ps jag blandar i gröten i färsen alltså, inte i kålen.
brukar varva kål o färs i formen det blir saftigare och godare då.
Virre8520 oktober 2008
Skrivet av emaxen den 20 okt 2008
:p hejsan Virre85 :)
Jag har alltid i lite sirap när kålen har mjuknat för att få fin färg (Y)
Sen så har jag i risgrynsgröt om det är så att jag har istället för potatis.
lycka till(L)
ps jag blandar i gröten i färsen alltså, inte i kålen.
brukar varva kål o färs i formen det blir saftigare och godare då.
Tack så mycket, är det ljus sirap du använder då?
Mvh Virre
matnjutaren20 oktober 2008
Ljus sirap går bra. :)
Svarar isrället för emaxen.(L)
Isrället? hehe
ska ju vara istället..:p
emaxen20 oktober 2008
Kan använda ljus eller vit baksirap dock inte den mörka.
Innan jag sätter in kålpuddingen brukar jag ringla lite sirap uppepå alltihopa.
vet ej riktigt hur mycket, det beror ju på hur mycket man ska göra,man får ta lite på känn, dock inte överdrivet mycket.:)
LaJefa20 oktober 2008
Ljus sirap
majamia22 oktober 2008
ibland anänder jag brunkålen som blivit över i frysen efter julen. Det blir väldigt gott och går lite fortare (Y)
Jag använder ljus sirap, lycka till!
Tänkte göra kålpudding idag, jag älskar det men har aldrig gjort det själv. Undrar nu om jag ska ha mörk eller ljus sirap när jag steker kålen?
:p hejsan Virre85 :)
Jag har alltid i lite sirap när kålen har mjuknat för att få fin färg (Y)
Sen så har jag i risgrynsgröt om det är så att jag har istället för potatis.
lycka till(L)
ps jag blandar i gröten i färsen alltså, inte i kålen.
brukar varva kål o färs i formen det blir saftigare och godare då.
:p hejsan Virre85 :)
Jag har alltid i lite sirap när kålen har mjuknat för att få fin färg (Y)
Sen så har jag i risgrynsgröt om det är så att jag har istället för potatis.
lycka till(L)
ps jag blandar i gröten i färsen alltså, inte i kålen.
brukar varva kål o färs i formen det blir saftigare och godare då.
Tack så mycket, är det ljus sirap du använder då?
Mvh Virre
Ljus sirap går bra. :)
Svarar isrället för emaxen.(L)
Isrället? hehe
ska ju vara istället..:p
Kan använda ljus eller vit baksirap dock inte den mörka.
Innan jag sätter in kålpuddingen brukar jag ringla lite sirap uppepå alltihopa.
vet ej riktigt hur mycket, det beror ju på hur mycket man ska göra,man får ta lite på känn, dock inte överdrivet mycket.:)
Ljus sirap
ibland anänder jag brunkålen som blivit över i frysen efter julen. Det blir väldigt gott och går lite fortare (Y)
Jag använder ljus sirap, lycka till!