Om man tittar på hur Pizzabagarna gör så lägger dem på kebaben efter att de tagit ut pizzan ur ugnen. Så jag skulle tro att man kan göra likadant med denna?
maxxess19 oktober 2012
Jag har gjort receptet många gånger, men nu var det nog nått år eller *host host* ett par sedan.
Att kavla ut färs mellan bakplåtspapper är smått genialiskt, trodde jag kommit på något men såhär i efterhand så finns det gott om andra med samma idé, tidigare än min genialiska idé ;-)
Hur som helst, detta är bästa sättet att efterlikna kebab man köper på gatan.
Om man kavlar tillräckligt tunt blir det nästan genomskinligt, man drar av toppen, vänder ned hela rasket med köttsidan nedåt. Då lossnar papperet på toppen inom ett par sekunder, sedan steker man som vilket kött som helst.
Nu när vi vet tekniken, vilken är bästa kryddningen?
EDIT: På pizzerior lägger man på köttet efter gräddning, mitt tips är att prova själv. Det beror på hur du steker/gräddar..
Hej!
Jag undrar om man kan lägga det receptet med kebab på piazzan efter man har stekt det, enligt receptet?
http://www.matklubben.se/recept/kebabsplit_hemgjord_loevtunn_76081.html
Det där såg gott ut, det måste provas!
Om man tittar på hur Pizzabagarna gör så lägger dem på kebaben efter att de tagit ut pizzan ur ugnen. Så jag skulle tro att man kan göra likadant med denna?
Jag har gjort receptet många gånger, men nu var det nog nått år eller *host host* ett par sedan.
Att kavla ut färs mellan bakplåtspapper är smått genialiskt, trodde jag kommit på något men såhär i efterhand så finns det gott om andra med samma idé, tidigare än min genialiska idé ;-)
Hur som helst, detta är bästa sättet att efterlikna kebab man köper på gatan.
Om man kavlar tillräckligt tunt blir det nästan genomskinligt, man drar av toppen, vänder ned hela rasket med köttsidan nedåt. Då lossnar papperet på toppen inom ett par sekunder, sedan steker man som vilket kött som helst.
Nu när vi vet tekniken, vilken är bästa kryddningen?
EDIT: På pizzerior lägger man på köttet efter gräddning, mitt tips är att prova själv. Det beror på hur du steker/gräddar..