Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hejsan! ville bara tala om för alla er som var nyfikna på mina korvbullar att receptet är upplagt nu bland mina recept :D kom ihåg att ta ett stort kärl från början till smeten då det blir mycket smet! (när jag gjorde detta igår hade jag 13 påsar att frysa in) lycka till och ät och njut!
Tack MammaModesty, detta ska provas! Gör nog ½ sats till att börja med. :)
varsågod(Y) det var så lite så... ja testa med en halv sats... =)
Har inte testat göra "biffar" med så stor andel stärkelse tidigare, ska bli intressant att prova.....:)
Nu har jag precis avsmakat "provbullen" och jag är jättenöjd med både smak och konsistens. Gjorde ½ sats. Tack MammaModesty!!:)
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hejsan! ville bara tala om för alla er som var nyfikna på mina korvbullar att receptet är upplagt nu bland mina recept :D
kom ihåg att ta ett stort kärl från början till smeten då det blir mycket smet! (när jag gjorde detta igår hade jag 13 påsar att frysa in)
lycka till och ät och njut!
Tack MammaModesty, detta ska provas! Gör nog ½ sats till att börja med. :)
varsågod(Y) det var så lite så... ja testa med en halv sats... =)
Har inte testat göra "biffar" med så stor andel stärkelse tidigare, ska bli intressant att prova.....:)
Nu har jag precis avsmakat "provbullen" och jag är jättenöjd med både smak och konsistens. Gjorde ½ sats. Tack MammaModesty!!:)