Hur tillredar jag bäst ca 40 kycklingbröst som sedan skall användas i en kycklingsallad till ett dop. Min tanke är att det skall finnas färdig blandad sallad (bladen alltså) och sedan får var och blanda i vad man vill ha, t.e.x majs, purjolök, ris, pasta mm
Kycklingbrösten tänkte jag skiva upp när de är tillredda, skall jag steka dem i ugnen eller koka först och sedan steka på en yta??
HJÄLP dop en 18 sep-2010
chrisq9 september 2010
(Y) det enklaste är nog att steka i ugn blir jättegott lycka till på dopet
Bumbis9 september 2010
Pensla dom med lite soja och krydda med peppar och grillkrydda. 175 grader ca 20 min, skär i den största för att se att dom är riktigt färdiga.
Kollzan9 september 2010
Jag tycker också att du ska steka dom i ugnen. Underbara smakförhöjare föreslår jag att du pressar över lite citron, salt, peppar, och någon god ört som t.e.x rosmarin. Det passar finfint ihop.
Gör en marinad och kör dem sedan i ugnen. Enkelt och bra. Prova med en gnutta sherry och ett par klyftor vitlök i marinaden.
marwis9 september 2010
Finns mängder med recept på marinerad ugnsstekt kyckling här på matklubben!
Själv gör jag marinad på olja, soya, honung, sweet chilisås, vitlök,dragon och svartpeppar. Marinera några timmar eller över natten och stek i ugnen. Lovar att det blir en jättegod salladskyckling:)
vinciqator9 september 2010
De kan bli läskigt torra om Du kör i ugn bara.
Gitter Du kan du bryna dem som hastigast i en het panna och sedan förpassa den till en långpanna för att gå klart i medelvarm ugn. Försök hålla dem så kort tid som möjligt i ugnen - myriader av kycklingar har förvandlats till "suddigummi" av för lång tid i ugn. Snudd på helgerån.
Tror på den här ,
hade något liknande till min dotters stundent ur en GI kokbok. Mycket lyckat! De flesta trodde jag hade beställt färdig buffé :-) Hade även en liknande men med fläskfilé och sedan även lite annat kallt (salami, skinka)
Tror på den här ,
hade något liknande till min dotters stundent ur en GI kokbok. Mycket lyckat! De flesta trodde jag hade beställt färdig buffé :-) Hade även en liknande men med fläskfilé och sedan även lite annat kallt (salami, skinka)
Lycka till!
solros410 september 2010
Hej!
Gör en god "marinad" och pensla på, sted sen en liten stund bara så de får lite färg. Laga sedan i ugn 200 grader i 20 min. Då blir dem möra och fina.
Mvh Annika
Hur tillredar jag bäst ca 40 kycklingbröst som sedan skall användas i en kycklingsallad till ett dop. Min tanke är att det skall finnas färdig blandad sallad (bladen alltså) och sedan får var och blanda i vad man vill ha, t.e.x majs, purjolök, ris, pasta mm
Kycklingbrösten tänkte jag skiva upp när de är tillredda, skall jag steka dem i ugnen eller koka först och sedan steka på en yta??
HJÄLP dop en 18 sep-2010
(Y) det enklaste är nog att steka i ugn blir jättegott lycka till på dopet
Pensla dom med lite soja och krydda med peppar och grillkrydda. 175 grader ca 20 min, skär i den största för att se att dom är riktigt färdiga.
Jag tycker också att du ska steka dom i ugnen. Underbara smakförhöjare föreslår jag att du pressar över lite citron, salt, peppar, och någon god ört som t.e.x rosmarin. Det passar finfint ihop.
{snicker}Hej!
Kan detta vara till hjälp
Kycklingfilé i marinad
Lycka till!
Gör en marinad och kör dem sedan i ugnen. Enkelt och bra. Prova med en gnutta sherry och ett par klyftor vitlök i marinaden.
Finns mängder med recept på marinerad ugnsstekt kyckling här på matklubben!
Själv gör jag marinad på olja, soya, honung, sweet chilisås, vitlök,dragon och svartpeppar. Marinera några timmar eller över natten och stek i ugnen. Lovar att det blir en jättegod salladskyckling:)
De kan bli läskigt torra om Du kör i ugn bara.
Gitter Du kan du bryna dem som hastigast i en het panna och sedan förpassa den till en långpanna för att gå klart i medelvarm ugn. Försök hålla dem så kort tid som möjligt i ugnen - myriader av kycklingar har förvandlats till "suddigummi" av för lång tid i ugn. Snudd på helgerån.
Tusen tack för alla tips!!!!
{snicker}Hej!
Kan detta vara till hjälp
Kycklingfilé i marinad
Lycka till!
Tror på den här ,
hade något liknande till min dotters stundent ur en GI kokbok. Mycket lyckat! De flesta trodde jag hade beställt färdig buffé :-) Hade även en liknande men med fläskfilé och sedan även lite annat kallt (salami, skinka)
{snicker}Hej!
Kan detta vara till hjälp
Kycklingfilé i marinad
Lycka till!
Tror på den här ,
hade något liknande till min dotters stundent ur en GI kokbok. Mycket lyckat! De flesta trodde jag hade beställt färdig buffé :-) Hade även en liknande men med fläskfilé och sedan även lite annat kallt (salami, skinka)
Lycka till!
Hej!
Gör en god "marinad" och pensla på, sted sen en liten stund bara så de får lite färg. Laga sedan i ugn 200 grader i 20 min. Då blir dem möra och fina.
Mvh Annika