Är det nån som haft den upplevelsen?
Jag hade kycklingfiléer från 1,8 kg lådan ( märke vet jag inte)
Tillagade dem i plastfolie med gorgonzola ost emellan i 100 gr.
Och gjorde en gorgonzola sås, brukar vara gott, men denna gång smakade kycklingen lax!!!
Varför:(
Countrygirl29 januari 2013
Kanske kan det vara för att kyckling är uppgödd på fiskmjöl, har varit med om detsamma med ägg.
evaldo29 januari 2013
Det beror sannolikt på vilken föda de är uppväxta på. En Kanariefågel t ex som får mycket rivna morötter blir morotsfärgad i fjäderdräkten.
frucaos29 januari 2013
Fast lax och gorgonzola är ju jättegott ... {beauty}
rosatalo29 januari 2013
Jag har tyckt mig känna en fiskig smak ibland men trott att jag inbillat mig eller gjort något konstigt vid tillagningen.
Kollektivet29 januari 2013
men... om en kyckling äter fiskprotein sönderdelas ju dessa innan de byggs upp till kycklingprotein i fågeln, eller vad tänker ni annars skulle ge fisksmaken?
Är det nån som haft den upplevelsen?
Jag hade kycklingfiléer från 1,8 kg lådan ( märke vet jag inte)
Tillagade dem i plastfolie med gorgonzola ost emellan i 100 gr.
Och gjorde en gorgonzola sås, brukar vara gott, men denna gång smakade kycklingen lax!!!
Varför:(
Kanske kan det vara för att kyckling är uppgödd på fiskmjöl, har varit med om detsamma med ägg.
Det beror sannolikt på vilken föda de är uppväxta på. En Kanariefågel t ex som får mycket rivna morötter blir morotsfärgad i fjäderdräkten.
Fast lax och gorgonzola är ju jättegott ... {beauty}
Jag har tyckt mig känna en fiskig smak ibland men trott att jag inbillat mig eller gjort något konstigt vid tillagningen.
men... om en kyckling äter fiskprotein sönderdelas ju dessa innan de byggs upp till kycklingprotein i fågeln, eller vad tänker ni annars skulle ge fisksmaken?