Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling som smakar lax!!!

  • miramamman 28 januari 2013

    Är det nån som haft den upplevelsen?
    Jag hade kycklingfiléer från 1,8 kg lådan ( märke vet jag inte)
    Tillagade dem i plastfolie med gorgonzola ost emellan i 100 gr.
    Och gjorde en gorgonzola sås, brukar vara gott, men denna gång smakade kycklingen lax!!!

    Varför:(

  • Countrygirl 29 januari 2013

    Kanske kan det vara för att kyckling är uppgödd på fiskmjöl, har varit med om detsamma med ägg.

  • evaldo 29 januari 2013

    Det beror sannolikt på vilken föda de är uppväxta på. En Kanariefågel t ex som får mycket rivna morötter blir morotsfärgad i fjäderdräkten.

  • frucaos 29 januari 2013

    Fast lax och gorgonzola är ju jättegott ... {beauty}

  • rosatalo 29 januari 2013

    Jag har tyckt mig känna en fiskig smak ibland men trott att jag inbillat mig eller gjort något konstigt vid tillagningen.

  • Kollektivet 29 januari 2013

    men... om en kyckling äter fiskprotein sönderdelas ju dessa innan de byggs upp till kycklingprotein i fågeln, eller vad tänker ni annars skulle ge fisksmaken?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.