Min make har bjudit en kompis till honom på middag.
Kompisens fru är fisförnäm och jag är rädd :'( att det inte ska duga. Jag funderar om jag kan bjuda på kycklinggryta som varmrätt och sillrör som förrätt och citronfromage (hemmagjord) med rån till efterrätt?
Kycklinggryta. 4 port.'
4 kycklingfileér som bynes och kryddas med salt å peppar och någon stark krydda som du gillar
Skiva fileérna och lägg dom i en gryta.
Häll över färdig ostsås och smaka av.
Riv en stark ost och blanda ner strax innan serveringen.
Servera med jasminris
Lena11 mars 2009
Skrivet av wilma69 den 11 mar 2009
Min make har bjudit en kompis till honom på middag.
Kompisens fru är fisförnäm och jag är rädd :'( att det inte ska duga. Jag funderar om jag kan bjuda på kycklinggryta som varmrätt och sillrör som förrätt och citronfromage (hemmagjord) med rån till efterrätt?
Kycklinggryta. 4 port.'
4 kycklingfileér som bynes och kryddas med salt å peppar och någon stark krydda som du gillar
Skiva fileérna och lägg dom i en gryta.
Häll över färdig ostsås och smaka av.
Riv en stark ost och blanda ner strax innan serveringen.
Servera med jasminris
Men självklart kan du det.... Det låter hur gott som helst..(L) Mvh Lena
Gnurf11 mars 2009
Jo, det där låter väl OK. Men blåljug om ostsåsen om hon frågar...säg att du gjort den själv...absolut inte någon Kelda :) Ris skulle du kanske kunna byta ut mot rotfrukter i ugn, av någon anledning anser många att Ris är alldeles för okomplicerat för en middagsbjudning...:o
Om det var jag som skulle bjuda en fisförnäm människa på middag så skulle det bli:
- Eldorados Räkröra (väldigt lite räkor i den) på rostat bröd
- Blodpudding, stekt på för låg värme
- Hemköps egna Vaniljglass, Euroshopper jordgubbar
Fisförnäma ska ha vad de tål!! :p
wilma6911 mars 2009
Ang. ostsåsen så river jag ner en mögelost och blandar ner lite taisås.
Har provat med ungsbakadegrönsaker till och jag tycker det int blev gott.
popik11 mars 2009
Skrivet av Gnurf den 11 mar 2009
Jo, det där låter väl OK. Men blåljug om ostsåsen om hon frågar...säg att du gjort den själv...absolut inte någon Kelda :) Ris skulle du kanske kunna byta ut mot rotfrukter i ugn, av någon anledning anser många att Ris är alldeles för okomplicerat för en middagsbjudning...:o
Om det var jag som skulle bjuda en fisförnäm människa på middag så skulle det bli:
- Eldorados Räkröra (väldigt lite räkor i den) på rostat bröd
- Blodpudding, stekt på för låg värme
- Hemköps egna Vaniljglass, Euroshopper jordgubbar
Fisförnäma ska ha vad de tål!! :p
Håller med du, fisförnäma människor har jag inget till övers för.(N)
Risken är väl att hon snubblar om hon går med näsan för högt i vädret, eller att hon inte ser maten på tallriken och då spelar det väl ingen roll vad som lagas.:p
Gnurf11 mars 2009
Oj...sorry...jag missförstod dig nog där med ostsåsen. Trodde du menade färdig i bemärkelsen köpt färdig...:) Ris är gott tycker jag...(Y)
Min make har bjudit en kompis till honom på middag.
Kompisens fru är fisförnäm och jag är rädd :'( att det inte ska duga. Jag funderar om jag kan bjuda på kycklinggryta som varmrätt och sillrör som förrätt och citronfromage (hemmagjord) med rån till efterrätt?
Kycklinggryta. 4 port.'
4 kycklingfileér som bynes och kryddas med salt å peppar och någon stark krydda som du gillar
Skiva fileérna och lägg dom i en gryta.
Häll över färdig ostsås och smaka av.
Riv en stark ost och blanda ner strax innan serveringen.
Servera med jasminris
Min make har bjudit en kompis till honom på middag.
Kompisens fru är fisförnäm och jag är rädd :'( att det inte ska duga. Jag funderar om jag kan bjuda på kycklinggryta som varmrätt och sillrör som förrätt och citronfromage (hemmagjord) med rån till efterrätt?
Kycklinggryta. 4 port.'
4 kycklingfileér som bynes och kryddas med salt å peppar och någon stark krydda som du gillar
Skiva fileérna och lägg dom i en gryta.
Häll över färdig ostsås och smaka av.
Riv en stark ost och blanda ner strax innan serveringen.
Servera med jasminris
Men självklart kan du det.... Det låter hur gott som helst..(L) Mvh Lena
Jo, det där låter väl OK. Men blåljug om ostsåsen om hon frågar...säg att du gjort den själv...absolut inte någon Kelda :) Ris skulle du kanske kunna byta ut mot rotfrukter i ugn, av någon anledning anser många att Ris är alldeles för okomplicerat för en middagsbjudning...:o
Om det var jag som skulle bjuda en fisförnäm människa på middag så skulle det bli:
- Eldorados Räkröra (väldigt lite räkor i den) på rostat bröd
- Blodpudding, stekt på för låg värme
- Hemköps egna Vaniljglass, Euroshopper jordgubbar
Fisförnäma ska ha vad de tål!! :p
Ang. ostsåsen så river jag ner en mögelost och blandar ner lite taisås.
Har provat med ungsbakadegrönsaker till och jag tycker det int blev gott.
Jo, det där låter väl OK. Men blåljug om ostsåsen om hon frågar...säg att du gjort den själv...absolut inte någon Kelda :) Ris skulle du kanske kunna byta ut mot rotfrukter i ugn, av någon anledning anser många att Ris är alldeles för okomplicerat för en middagsbjudning...:o
Om det var jag som skulle bjuda en fisförnäm människa på middag så skulle det bli:
- Eldorados Räkröra (väldigt lite räkor i den) på rostat bröd
- Blodpudding, stekt på för låg värme
- Hemköps egna Vaniljglass, Euroshopper jordgubbar
Fisförnäma ska ha vad de tål!! :p
Håller med du, fisförnäma människor har jag inget till övers för.(N)
Risken är väl att hon snubblar om hon går med näsan för högt i vädret, eller att hon inte ser maten på tallriken och då spelar det väl ingen roll vad som lagas.:p
Oj...sorry...jag missförstod dig nog där med ostsåsen. Trodde du menade färdig i bemärkelsen köpt färdig...:) Ris är gott tycker jag...(Y)