Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kylskåpet belamrat med gårdagens middagsmat ..? (Följ mitt tips & spara en slant!!)

  • McFnizk 17 december 2010

    Får ni liksom vi ofta middagsmat över och anser det vara slöseri att kasta (alt. ge till hunden) - varför inte göra en egen komponerad matlåda och samtidigt spara en slant =)

    Matlådan kan sedan tas till jobbet/plugget eller varför inte stoppa den i frysen? Perfekt att plocka fram en hektisk dag då tiden inte riktigt räcker till eller kort & gott då inspirationen tryter?

    Inga småköp - mindre matkassa och mer pengar över till annat!!

  • McFnizk 17 december 2010

    Idag blev det t ex en smarrig gratäng av diverse mat som blivit över under veckan som gått ..

    * Kokt potatis
    * Stekt köttfärs med smak av taco
    * Riven ost
    * Mixade bönor

    .. och för att få lite mer "gräddig touch" tillsatte jag lite matlagningsyoghurt blandat med diverse örtkryddor!!

  • mongor 17 december 2010

    Jag brukar oftast göra dubbelt så mycket av allt, t ex gör två pajer istället för en, dubbel mängd köttfärssås osv. Allt för att helt enkelt kunna frysa in och ta fram till lunch eller liknande...spar både tid, energi och pengar! (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.