Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
igår stekte jag 2 lammstekar och den ena blev över. Ha du något tips på vad jag kan göra med den i kväll? :D
Idag testade jag MatANders grillstuvning me ddillsmak, det var supergott. Kolla in hans recept eller i min kokbok.
Annars är det väl smaskens att skiva o frysa in till annat tillfälle, täck med god svampsås eller annat o gratinera i ugn...
Har du sås kvar?
Skulle säkert bli gott att göra en fin pytt på den med färskpotatis,lök och kanske en skvätt grädde och med lite stekta kantareller.(Y)
Tack! :D Det blev en variant av din grillstuvning med dill fast jag hade ingen dill och egen sås över. Nu ska vi äta!
Varför inte skiva den tunnt och ha som smörgåspålägg, det går ju att frysa i småportioner.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
igår stekte jag 2 lammstekar och den ena blev över. Ha du något tips på vad jag kan göra med den i kväll? :D
Idag testade jag MatANders grillstuvning me ddillsmak, det var supergott. Kolla in hans recept eller i min kokbok.
Annars är det väl smaskens att skiva o frysa in till annat tillfälle, täck med god svampsås eller annat o gratinera i ugn...
Har du sås kvar?
Skulle säkert bli gott att göra en fin pytt på den med färskpotatis,lök och kanske en skvätt grädde och med lite stekta kantareller.(Y)
Tack! :D Det blev en variant av din grillstuvning med dill fast jag hade ingen dill och egen sås över.
Nu ska vi äta!
Varför inte skiva den tunnt och ha som smörgåspålägg, det går ju att frysa i småportioner.
Tack! :D Det blev en variant av din grillstuvning med dill fast jag hade ingen dill och egen sås över.
Nu ska vi äta!
Oki det bllir säkert gott tror jag.
M.V.H
Anders