Idag åt jag något väldigt gott ute på ett matställe.....det var en bit rimmat sidfläsk som var stekt långsamt och man fick en bit som ca 8x8 cm med knaprig yta. Finns det någon som har recept på hur man gör så skulle jag bli jätteglad.{eat}
Wildthing13 maj 2011
Köp en stor bit och testa vettja!
Dela upp den i bitar och testa olika sätt (tillagningstider, temperaturer, glaze el inte osv)
The_mama97mia13 maj 2011
När man tillagar så på grillen kallas det för pulled pork, dock vet jag inte om det är rimmat fläsk.
Mankan söka på Pulled Pork, kolla gärna in BBQ Pit boys sidor och recept.
Idag åt jag något väldigt gott ute på ett matställe.....det var en bit rimmat sidfläsk som var stekt långsamt och man fick en bit som ca 8x8 cm med knaprig yta. Finns det någon som har recept på hur man gör så skulle jag bli jätteglad.{eat}
Köp en stor bit och testa vettja!
Dela upp den i bitar och testa olika sätt (tillagningstider, temperaturer, glaze el inte osv)
När man tillagar så på grillen kallas det för pulled pork, dock vet jag inte om det är rimmat fläsk.
Mankan söka på Pulled Pork, kolla gärna in BBQ Pit boys sidor och recept.