Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långsamstekt fläsk

  • Receptglad 12 maj 2011

    Idag åt jag något väldigt gott ute på ett matställe.....det var en bit rimmat sidfläsk som var stekt långsamt och man fick en bit som ca 8x8 cm med knaprig yta. Finns det någon som har recept på hur man gör så skulle jag bli jätteglad.{eat}

  • Wildthing 13 maj 2011

    Köp en stor bit och testa vettja!
    Dela upp den i bitar och testa olika sätt (tillagningstider, temperaturer, glaze el inte osv)

  • The_mama97mia 13 maj 2011

    När man tillagar så på grillen kallas det för pulled pork, dock vet jag inte om det är rimmat fläsk.
    Mankan söka på Pulled Pork, kolla gärna in BBQ Pit boys sidor och recept.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.