Jag har letat, men hittar inte ngt recept där man kokar RIS samtidigt i lergryta? Ngn som testat? Går det inte?
Italian Sausage Casserole
2 oz. bacon, cut in strips
2 large onions
8 Italian sausages
6 tomatoes, peeled and quartered
1 green pepper, cut in strips
1 cup long grain rice
2 cups beef broth
2 oz. grated cheese
Salt and pepper
Paprika
Garlic powder
Soak lid of Glazed Schlemmertopf.
Fry bacon strips and onions in a skillet until light brown.
Now mix all ingredients in a large bowl.
Put into the Schlemmertopf and put on cover.
Place pot in the cold oven and turn temperature to 425F, bake for 80 minutes.
Check after 70 minutes of baking time.
If extra liquid is required, add some warm broth.
Sprinkle with grated cheese and bake uncovered for 10 more minutes, until nice and crusty.
Man kan gör goda grova limpor, men helst inte i samma som man lagar mat i, tar smak av varandra .
Linlock10 januari 2010
Skrivet av mama97mia den 10 jan 2010
Tack så mycket boz, det var det första jag sett med RIs i !!! Skall testas!
Jag har ätit ris och kyckling i lergryta, jättegott, men tänk bara på om man har kyckling att skinnet släpper mycket fett och gör riset väldigt fett- inte så gott i min smak iaf... men det är ju bara att ta bort skinnet från kycklingen!(Y)
The_mama97mia10 januari 2010
MMM får testa med kycklingfilé o buljong till riset, tänkte väl att det måste gå
Jag har letat, men hittar inte ngt recept där man kokar RIS samtidigt i lergryta? Ngn som testat? Går det inte?
Italian Sausage Casserole
2 oz. bacon, cut in strips
2 large onions
8 Italian sausages
6 tomatoes, peeled and quartered
1 green pepper, cut in strips
1 cup long grain rice
2 cups beef broth
2 oz. grated cheese
Salt and pepper
Paprika
Garlic powder
Soak lid of Glazed Schlemmertopf.
Fry bacon strips and onions in a skillet until light brown.
Now mix all ingredients in a large bowl.
Put into the Schlemmertopf and put on cover.
Place pot in the cold oven and turn temperature to 425F, bake for 80 minutes.
Check after 70 minutes of baking time.
If extra liquid is required, add some warm broth.
Sprinkle with grated cheese and bake uncovered for 10 more minutes, until nice and crusty.
Skillet = stekpanna
Broth = buljong
Grated = riven
Översättning av mått och vikt här: http://hem.bredband.net/bhj56bhj/javascript/convert/index_s.html
Tack så mycket boz, det var det första jag sett med RIs i !!! Skall testas!
Fläskkarré i lergryta
Man kan gör goda grova limpor, men helst inte i samma som man lagar mat i, tar smak av varandra .
Tack så mycket boz, det var det första jag sett med RIs i !!! Skall testas!
Jag har ätit ris och kyckling i lergryta, jättegott, men tänk bara på om man har kyckling att skinnet släpper mycket fett och gör riset väldigt fett- inte så gott i min smak iaf... men det är ju bara att ta bort skinnet från kycklingen!(Y)
MMM får testa med kycklingfilé o buljong till riset, tänkte väl att det måste gå