Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LESS på det "vanliga"!!!

  • lillafatima 2 april 2009

    Ibland kan man bara piffa upp de gamla rätterna t ex gräddstuva pyttipannan, ha i lite örter, ha i ett till sorts kött, nya grönsaker. Jag brukar ha i bacon och champinjoner i den köpta pyttipannan och sedan gräddstuva den och det smakar grymt mycket godare. (H)

    Håller med vissa andra som skrivit att följ med och handla och prova laga mat åt familjen. Är man trött så går väldigt lätt i gamla spår och har inte lust att förnya sig.
    Lycka till

  • Lintu 3 april 2009

    Tack för tipsen :) Och jo jag hänger i stort sett alltid med och handlar kan jag säga, lagar gärna mat minst en gång i veckan åxå :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.