Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lunch i backen!

  • sessa79 19 februari 2011

    finns ju många matiga piroger o göra o bara ta med.. tex med köttfärs i...

  • Rulan 19 februari 2011

    Om du ska göra soppa så fungerar nikkaluokta-soppa med mackor bra. Men man behöver en mattermos med lite större öppning. Gott och mättande.

  • Natural 19 februari 2011

    Matmuffins med parmaskinka, oliver, franska örter, soltorkade tomater och lök!

  • Okänd 19 februari 2011

    Tack för jättebra ämne!
    Ska till Säfsen om en vecka och har just funderat på vad som ska följa me i matväg.

    För min del blir det nog köttfärspiroger, pankakor, hamburgare/pannbiff , småpajer och varma smörgåsar. Allt går att värma på grillen och det är gott om dom i Säfsen. Korv i backen är alldrig fel men håller med att det finns roligare än tort bröd till!
    Funderar om man kan använda aluformar till att värma pankakor tex?
    Kollbulle kanske går att göra i en aluform?
    Inte miljövänligt direkt men ibland måste man vara praktisk. Det går för den delen att återanvända ochså.

    Kom ihåg att ta me något att vända och ta upp korven med! Har stått en och annan gång med en plastgaffel som blev konstig i värmen och korven brändes under tiden, lätt att gömma bort!

  • sessa79 20 februari 2011

    många bra tips kom fram :)

    lycka till med resan...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.