Jag gör ofta matlådor som jag fryser in. Det är smidigt för mig som högskolestudent.
Är det någon som har ett bra tips på fiskrätter som fungerar att frysa någorlunda? Jag gjorde fisk med vanlig kokt potatis men potatisen var inte alls god när den värmts upp igen.
MatAnders7 mars 2012
Vad gäller frysta fisk rätter och matlådor så tror jag att fisk gratänger och möjligtvis laxpudding,fisk soppa kan fungera bra men att frysa annan färdiglagad fisk är ingen höjdare.
The_mama97mia7 mars 2012
http://www.matklubben.se/matklubben/mama97mia/kokbok/?id=5792&recipeid=14674&offset=7 Millans fisk
Den här varianten på fiskgratäng tycker jag klarar sig bra som frusen matlåda. Problemet är potatisen. Men om man vill laga fisk o frysa in så funkar det ju även med panerad firre, dock får man tänka att lägga till potatis efteråt, för knölen blir inte snäll av att frysa. :)
Detta funkar fint att frysa. det har jag gjort när jag fått över ibland. Jag har dock aldrig fryst det med pasta och ris utan det kokar jag färskt. Man kan hoppa över vitlöken om man inte vill ha det till jobbet;) man kan också hoppa över räkorna om man tycker det är för lyxigt till vardags. Gör det då på bara laxen.
Jag gör ofta matlådor som jag fryser in. Det är smidigt för mig som högskolestudent.
Är det någon som har ett bra tips på fiskrätter som fungerar att frysa någorlunda? Jag gjorde fisk med vanlig kokt potatis men potatisen var inte alls god när den värmts upp igen.
Vad gäller frysta fisk rätter och matlådor så tror jag att fisk gratänger och möjligtvis laxpudding,fisk soppa kan fungera bra men att frysa annan färdiglagad fisk är ingen höjdare.
http://www.matklubben.se/matklubben/mama97mia/kokbok/?id=5792&recipeid=14674&offset=7
Millans fisk
Den här varianten på fiskgratäng tycker jag klarar sig bra som frusen matlåda. Problemet är potatisen. Men om man vill laga fisk o frysa in så funkar det ju även med panerad firre, dock får man tänka att lägga till potatis efteråt, för knölen blir inte snäll av att frysa. :)
Lax- och räkpanna
Detta funkar fint att frysa. det har jag gjort när jag fått över ibland. Jag har dock aldrig fryst det med pasta och ris utan det kokar jag färskt. Man kan hoppa över vitlöken om man inte vill ha det till jobbet;) man kan också hoppa över räkorna om man tycker det är för lyxigt till vardags. Gör det då på bara laxen.