Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min FAVORITPIZZA...

  • Arkenstone 8 juni 2010

    Skrivet av Gnurf den 25 jan 2010

    Å glöm inte att det går superbra att frysa pizzadeg...i fredags gjorde jag deg för 8 pizzor...å 6 bullar åkte in i frysen. Så slipper man göra ny deg varje gång å det går fort när man blir pizzasugen...(Y)


    Låter du den jäsa något innan du kör in den i ugnen? Annars är det väl ingen ide att ha jästdeg..?

  • 7201 15 augusti 2010

    {eat} Jag brukar variera mina hemmapizzor men dessa 3 är mina favoriter (om jag får välja 3?)(alla pizzor innehåller givetis tomatsås och ost !! )
    1: sardeller, kapris, oliver och svart peppar från kvarn
    2: skinka, färska champinjoner, kapris, gorgonzolaost
    3: Calzone (inbakad) skinka, vitlökspulver i massor
    Testa gärna !!!!
    Sardeller på pizza är urgott!!!!!!!
    Sussi/7201

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.