2. Maten blir godare, mer mättande, nyttigare och räcker längre.
3. Vi har oftast samma sorts kött och sånt hemma. Brukar oftast ha i grönsaker i maten, steka med eller i gryta/köttfärssås. Då räcker maten längre och blir billigare. Vanlig sallad äter vi inte så ofta, sallad, gurka och tomat är tråkiga grönsaker som inte ger så mycket. Broccoli, morötter, vitkål, lök, paprika, majs, etc är de grönsaker som oftast hamnar i maten.
1. Ja, i princip alltid.
2. Maten blir godare, mer mättande, nyttigare och räcker längre.
3. Vi har oftast samma sorts kött och sånt hemma. Brukar oftast ha i grönsaker i maten, steka med eller i gryta/köttfärssås. Då räcker maten längre och blir billigare. Vanlig sallad äter vi inte så ofta, sallad, gurka och tomat är tråkiga grönsaker som inte ger så mycket. Broccoli, morötter, vitkål, lök, paprika, majs, etc är de grönsaker som oftast hamnar i maten.