Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minienkät

  • Ergilwen 9 juli 2009

    1. Ja, i princip alltid.

    2. Maten blir godare, mer mättande, nyttigare och räcker längre.

    3. Vi har oftast samma sorts kött och sånt hemma. Brukar oftast ha i grönsaker i maten, steka med eller i gryta/köttfärssås. Då räcker maten längre och blir billigare. Vanlig sallad äter vi inte så ofta, sallad, gurka och tomat är tråkiga grönsaker som inte ger så mycket. Broccoli, morötter, vitkål, lök, paprika, majs, etc är de grönsaker som oftast hamnar i maten.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.