Jag förgräddar aldrig pajdeg, tycker att det är ett onödigt moment..
vinciqator6 september 2010
Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.
bakakaka6 september 2010
Skrivet av vinciqator den 6 sep 2010
Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.
Håller med dig (Y)
The_mama97mia6 september 2010
Det är nog endast med färdigköpt smördeg som jag inte förgräddar. Annars tycker jag det blir bäst krispighet på pajskalet med förgräddning.
Marre7317 september 2010
Förgräddar alltid om det inte står annat i receptet, har börjat tillsätta olika kryddor i pajdegen nu(Y)
720117 september 2010
Jag förgräddar alltid mitt pajskal, jag river alltid ner ½-1 dl ost och pepprar utav tusan...
(matpajer alltså!!!)......
FruAst18 september 2010
Gillar "Mat -Tinas" pajdeg, sconesdegen, den är god och ska inte förgräddas.
Jag förgräddar aldrig pajdeg, tycker att det är ett onödigt moment..
Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.
Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.
Håller med dig (Y)
Det är nog endast med färdigköpt smördeg som jag inte förgräddar. Annars tycker jag det blir bäst krispighet på pajskalet med förgräddning.
Förgräddar alltid om det inte står annat i receptet, har börjat tillsätta olika kryddor i pajdegen nu(Y)
Jag förgräddar alltid mitt pajskal, jag river alltid ner ½-1 dl ost och pepprar utav tusan...
(matpajer alltså!!!)......
Gillar "Mat -Tinas" pajdeg, sconesdegen, den är god och ska inte förgräddas.