Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg

  • justinethyme 6 september 2010

    Jag förgräddar aldrig pajdeg, tycker att det är ett onödigt moment..

  • vinciqator 6 september 2010

    Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.

  • bakakaka 6 september 2010

    Skrivet av vinciqator den 6 sep 2010

    Berör på vad som ska ner i pajsket – väter det mycket, förgräddar jag, annars struntar jag i det. Jag vill ha pajbotten krispig och avskyr degsunket som blir resultatet om man inte förgräddar skalet före lösa fyllningar.


    Håller med dig (Y)

  • The_mama97mia 6 september 2010

    Det är nog endast med färdigköpt smördeg som jag inte förgräddar. Annars tycker jag det blir bäst krispighet på pajskalet med förgräddning.

  • Marre73 17 september 2010

    Förgräddar alltid om det inte står annat i receptet, har börjat tillsätta olika kryddor i pajdegen nu(Y)

  • 7201 17 september 2010

    Jag förgräddar alltid mitt pajskal, jag river alltid ner ½-1 dl ost och pepprar utav tusan...
    (matpajer alltså!!!)......

  • FruAst 18 september 2010

    Gillar "Mat -Tinas" pajdeg, sconesdegen, den är god och ska inte förgräddas.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.