Favoriten är Port salut men inte vilka märken som helst, Willys eget märke eller Lucculus (fanns för några år sedan). Rökt skinka, julskinka och vändstekta ägg är också gott. Brödet ska vara hembakat!
Cilla71a19 januari 2011
Jag delar min kvällsmacka i 4 delar & har på olika pålägg såsom leverpastej & då gärna Tulips franska leverpastej, svartrökt skinka, ICA´s kaviar, ngn god italiensk salami, riktigt vällagrad stark hårdost eller annat gott köttpålägg. Älskar gott pålägg {eat}
knyppeltanten19 januari 2011
Pepparrotsvisp och rökt skinka.
Lenkan19 januari 2011
Leverpastej med saltgurka, eller kombinationen sallat-rödlök, hårdkokt ägg-köttbullar.
Bianca19 januari 2011
En burk med mosad makrill i tomatsås på Mora eller Leksandsknäcke...finns inget som slår detta!
Lunchdax19 januari 2011
Min favorit: Vitt bröd med tomatskivor med peppar och så ost ovanpå och in en stund i ugnen eller micron. Mmmm!
En annan goding, som nästan blir efterrätts-smörgås, är vitt bröd som man lägger mosad banan på tillsammans med lite goda kryddor efter smak. Banan o blåbär är också mums på. Och sen in i ugnen där med!
Men vanligast är absolut pappas vardagsbröd med smör och ost. Äter hellre ost än annat! :D
Aspholme19 januari 2011
Den saltade vitlöksbogen från småland saknar jag också. Har varit i kontakt och velat ha receptet, men fick nej. Annars så kokt saltkött eller stekt strömming. Själv föredrar jag min kallrökte renstek i tunna skivor.
irrevirre19 januari 2011
Ett frukostbord får aldrig sakna ost.
Salami och leverpastej är smaskens.
Jag älskar rödbetssallad, mimosasallad och legymsallad ... Men äter det sällan. Det är fett:o
Ett annat pålägg som inte så många svenskar känner till är teewurst. En bredbar korv helt enkelt.
I Tyskland och Österrike äter man den mycket. Ica Maxi västra hamnen här i Malmö säljer den.
Mums mums\o/
Favoriten är Port salut men inte vilka märken som helst, Willys eget märke eller Lucculus (fanns för några år sedan). Rökt skinka, julskinka och vändstekta ägg är också gott. Brödet ska vara hembakat!
Jag delar min kvällsmacka i 4 delar & har på olika pålägg såsom leverpastej & då gärna Tulips franska leverpastej, svartrökt skinka, ICA´s kaviar, ngn god italiensk salami, riktigt vällagrad stark hårdost eller annat gott köttpålägg. Älskar gott pålägg {eat}
Pepparrotsvisp och rökt skinka.
Leverpastej med saltgurka, eller kombinationen sallat-rödlök, hårdkokt ägg-köttbullar.
En burk med mosad makrill i tomatsås på Mora eller Leksandsknäcke...finns inget som slår detta!
Min favorit: Vitt bröd med tomatskivor med peppar och så ost ovanpå och in en stund i ugnen eller micron. Mmmm!
En annan goding, som nästan blir efterrätts-smörgås, är vitt bröd som man lägger mosad banan på tillsammans med lite goda kryddor efter smak. Banan o blåbär är också mums på. Och sen in i ugnen där med!
Men vanligast är absolut pappas vardagsbröd med smör och ost. Äter hellre ost än annat! :D
Den saltade vitlöksbogen från småland saknar jag också. Har varit i kontakt och velat ha receptet, men fick nej. Annars så kokt saltkött eller stekt strömming. Själv föredrar jag min kallrökte renstek i tunna skivor.
Ett frukostbord får aldrig sakna ost.
Salami och leverpastej är smaskens.
Jag älskar rödbetssallad, mimosasallad och legymsallad ... Men äter det sällan. Det är fett:o
Ett annat pålägg som inte så många svenskar känner till är teewurst. En bredbar korv helt enkelt.
I Tyskland och Österrike äter man den mycket. Ica Maxi västra hamnen här i Malmö säljer den.
Mums mums\o/