Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled pork på picnicbog?

  • pingu 4 mars 2015

    Som frågan lyder, kan man laga pulled pork på picnicbog?

  • boz1965 5 mars 2015

    Det går alldeles säkert. Risken är bara att det blir torrt som fnöske eftersom picnicbog är en relativt mager styckdetalj.
    Personligen hade jag nog satsat på en styckdetalj med en fetthalt kring 10-12%. Mycket av fettet smälter bort under tillagningen och det som blir kvar gör köttet "fuktigt" och gott. Ska du göra sås på kokspadet så kan du bara låta det stå en stund och svalna till 45-50 grader och sen skumma bort fettet som samlar sig på ytan.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.