Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårivna morötter

  • evesve 15 november 2014

    Hej!
    Jag är nyfiken på hur man får rårivna morötter så mjuka/saftiga goda som man kan få på vissa matställen?
    Uppblandat med vatten eller olja?

  • boz1965 15 november 2014

    Strimla tunt, tunt och pressa över en halv citron- eller apelsin. Blanda om och låt stå ett par timmar och gotta till sig med plast över skålen så att det inte börjar torka.

  • evesve 15 november 2014

    Tackar!
    Ska testa detta.

  • Hjortronplockarn 17 november 2014

    Prova att riva lite äpple med morötterna, pressa också lite apelsin över, annars blir äpplena bruna.

  • EKC6150 19 november 2014

    Det här var ett konstigt sammanträffande.Lagade precis falukorvsgratäng till middag och rårev lite morötter till funderade just på om man kunde piffa till det lite.Och vips vad får man syn på när man sedan loggar in för att betygsätta de senaste recepten man provllagat.Jo en tråd med tips om just detta.Det här ska jag absolut testa.Tack för tipsen. (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.