Hej!
Jag är nyfiken på hur man får rårivna morötter så mjuka/saftiga goda som man kan få på vissa matställen?
Uppblandat med vatten eller olja?
boz196515 november 2014
Strimla tunt, tunt och pressa över en halv citron- eller apelsin. Blanda om och låt stå ett par timmar och gotta till sig med plast över skålen så att det inte börjar torka.
evesve15 november 2014
Tackar!
Ska testa detta.
Hjortronplockarn17 november 2014
Prova att riva lite äpple med morötterna, pressa också lite apelsin över, annars blir äpplena bruna.
EKC615019 november 2014
Det här var ett konstigt sammanträffande.Lagade precis falukorvsgratäng till middag och rårev lite morötter till funderade just på om man kunde piffa till det lite.Och vips vad får man syn på när man sedan loggar in för att betygsätta de senaste recepten man provllagat.Jo en tråd med tips om just detta.Det här ska jag absolut testa.Tack för tipsen. (Y)
Hej!
Jag är nyfiken på hur man får rårivna morötter så mjuka/saftiga goda som man kan få på vissa matställen?
Uppblandat med vatten eller olja?
Strimla tunt, tunt och pressa över en halv citron- eller apelsin. Blanda om och låt stå ett par timmar och gotta till sig med plast över skålen så att det inte börjar torka.
Tackar!
Ska testa detta.
Prova att riva lite äpple med morötterna, pressa också lite apelsin över, annars blir äpplena bruna.
Det här var ett konstigt sammanträffande.Lagade precis falukorvsgratäng till middag och rårev lite morötter till funderade just på om man kunde piffa till det lite.Och vips vad får man syn på när man sedan loggar in för att betygsätta de senaste recepten man provllagat.Jo en tråd med tips om just detta.Det här ska jag absolut testa.Tack för tipsen. (Y)